Hvide pletter på bladene på Petunias

March 21

Hvide pletter på bladene på Petunias

Petunias er farvestrålende havens blomster, der vokser godt i det meste af USA. Mange petunia kultivarer er sygdomsresistente, hjælpe dem med at være lav vedligeholdelse blomster; men det betyder ikke de er fri for problemer.

Potentielle problemer

Svampesygdomme eller forkert plantning procedurer kan bidrage til udviklingen af hvide pletter på blade og blomster af petunia. En Botrytis svamp og dårlig jord makeup er de mest almindelige trængsler for petunias.

Svampesygdom

Botrytis forårsager en powderlike skimmel til at udvikle på stængler og blade af petunia anlæg. Svampen lever i jorden og spredes hurtigt fra inficerede planter til sunde planter, Ifølge National Garden Bureau Inc.

Jordbundsproblemer

Forkert brug af gødning samt høje saltindhold i jordbunden kan medføre udvikling af hvid-plettet og bleget blomster. Kontakt din landbrugs udvidelse kontor for jord test hvis er i tvivl om den kemiske makeup af lokale jorden.

Korrekt plantning

Efter korrekt plantning indgrebet holde hjælper med at petunias sund. Afstand mellem planterne flere inches fra hinanden i haven giver mulighed for korrekt luftcirkulation, hvilket gør skadelige svampe mindre tilbøjelige til at udvikle.

Anvend kun vand-opløseligt gødning og vandplanter og jord efter gødskning, anbefaler North Dakota State University forlængelse. Dette hjælper med at forhindre hvid gødning forbrændinger på fremtidige blomster. På andre tidspunkter, dog altid vand petunias på jord-niveau for at forhindre svampe fra udviklingslandene på stængler og blade.

Hvis jord test bevise indeholder jorden for meget salt, mix sphagnum sphagnum ned i jorden for naturlige salt kontrol.

Kemisk kontrol

For at behandle en botrytis infektion, skal du kontakte lokale landbrugs udvidelse kontor. Kontoret giver oplysninger om godkendte fungicid programmer for lokalområdet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com