Hjem afhjælpe at rense sæbe udskud

March 27

Hjem afhjælpe at rense sæbe udskud

Sæberester kan være et problem i nogens badeværelse. Det ser urene og kan være vanskelige at fjerne, hvis det har været tilladt at bygge. Den bedste løsning til rengøring af sæberester er gennem forebyggelse og et par hjem retsmidler, der arbejder meget på de genstridige pletter.

Forebyggelse

For at forhindre sæbe udskud oprustning, skal du sørge for at skylle alle områder grundigt efter kontakt med sæbe. Du kan købe bruser spray fra købmand lavet specielt til at forhindre sæbe udskud oprustning (Se ressourcer). Et billigere alternativ, tør simpelthen dit brusebad tør med et håndklæde eller en squeegee efter hver brug.

Eddike Spray

Eddike har mange anvendelser, når det kommer til rengøring, og sæbe udskud fjernelse er en af dem. For nem rengøring, bare spray nogle hvide eddike på sæbe udskud pletter med en sprayflaske, forlade i et par minutter og aftørre. Ikke blot vil være væk, sæbe afskum, men eddike vil efterlade overfladen, skinnende og rene.

Ammoniak og vand

Hvis du vil effektivt fjerne sæberester med ammoniak, bare blandes én del ammoniak med to dele vand og spray overfladen. Når ammoniakken har arbejdet sin magi, der normalt tager et minut eller to, tørre det af med en ren klud og skyl med koldt vand.

Tørretumbler ark

Tørretumbler ark arbejde godt for sæberester på mere sarte overflader, ligesom drywall. Gnide det ramte område forsigtigt med den tørretumbler ark og sæbe udskud kommer ret off.

Bagepulver

Bagepulver kan bruges til at effektivt rense sæbe udskud pletter; Det er bedst bruges i en balje i stedet for på en glas brusebad dør. Drys en generøs mængde bagepulver på en ren, fugtig klud og rengør din balje ved hjælp af en let cirkulær bevægelse. For mere genstridige sæbe udskud pletter, vil nogle albue fedt være påkrævet. Når sæberester er borte, skylles med koldt vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com