Sådan tilføjes en Pool klortabletter

March 28

Sådan tilføjes en Pool klortabletter

Klortabletter er stor for folk, der ikke har tid til at gøre regelmæssig vedligeholdelse til deres bassinvandet. Klortabletter bruges til at forhindre, at bakterier og alger vokser i vandet og holde vandet rent og sikkert at svømme i. Ved hjælp af tabletter er let, praktisk, omkostningseffektiv og lav vedligeholdelse for pool ejere at holde deres pool ren og klar til brug.

Instruktioner

•Brug poolen test kit til at teste din pool klor niveau. Vedligeholde klor niveauer mellem 1 til 1,5 ppm (dele pr. million). Hvis niveauet er lavere, skal du tilføje klortabletter, indtil det ønskede niveau er nået.

•Vælg klor tablet du planlægger at bruge til din swimmingpool. En 30.000 liter pool kræver generelt 1 tablet (200g) pr. uge. Klortabletter 1 tommer og 3 tommer, derfor du vil henvise til din indikator på siden af beholderen at vide, hvor ofte du skal sætte tabletterne i poolen.

•Sæt klor tabletter til din klor feeder. Tabletterne vil opløses langsomt, som er sundere for bassinvandet. Læg ikke tabletterne direkte i vandet, da dette kan beskadige din pool.

•Test pool vand mindst en gang om ugen for at vedligeholde din pool klor niveauer.

Tips & advarsler

  • Klortabletter har en meget sur pH på 2,8 til 3.0. På grund af surhedsgraden, hvis du forsømmer pH niveauer kan det forårsage klortabletter til at opløse metalliske materialer, såsom pool vægge, gulv, gelændere, stiger, lamper og udstyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com