Life Cycle af en tomat frugt

March 28

Life Cycle af en tomat frugt

Mange mennesker tror, at tomater er grøntsager, men de er faktisk frugter. De tager ca 45 dage til at modne under ideelle betingelser, starter som blomster og i sidste ende bærer tomat frugt. Tomatplanter trives i moderat varme og fugtige jord. Tomater blev oprindeligt eksklusivt til Peru og Ecuador, men snart begyndte at sprede mod nord økologisk (mest sandsynligt som ukrudt) til Mexico. De var så tamme og dyrkes. Som et resultat, er brug af tomat som ingrediens i øjeblikket meget almindelig i Amerika.

Blomstring/spiring

Frøet begynder at svulme op og pop åbne, når de udsættes for fugtige vejr på omkring 70 til 90 grader Fahrenheit. I omkring en uge begynder lidt blade at spire fra frø. I de næste par uger brug sætteplante næring fra solen og rimeligt våd jord for at overleve. Anlægget forbliver i denne fase i den første uge eller to.

Modning

Anlægget er begynder at spire blomster og kønsmodne. Sukker genereret gennem fotosyntese er nu brugt på at udvikle reproduktive organer. Anlægget vil imidlertid stadig opleve begrænset vækst, som det modnes.

Befrugtning

For at producere frugt, skal anlægget være bestøvet. Tomat plante blomster kan befrugte dem selv, men de har brug for bier til at lette den reproduktive lov. Bier flyver på tomat blomster og vibrere, forårsager pollen til at falde i støvdrager. Derudover har bi, selv pollen på sin krop, som ender med at gnide mod støvdrager. Som et resultat, befrugtning sker og planten begynder at producere frugt.

Frugt bærende

Plante frugtknuden i bunden af den begynder at svulme. Dette sker om to eller tre uger efter befrugtningen. Om en uge senere, indersiden af frugten begynder at blødgøre og udvendige bliver grønt. Ydersiden af frugten begynder at vende orange, så den fulde røde farve, som de fleste mennesker er fortrolige med. På dette tidspunkt, dyr og insekter ser tomater som levedygtige næring og kan begynde at spise dem. De kan ende med spredning frø gennem fordøjelse. Nogen tomater, der overlever ender afsporet anlægget på grund af deres vægt.

Henfald

Som tomater er blevet moden og tunge, kan tyngdekraften forårsage dem til at falde ud af anlægget og delt åben. Frugt begynder langsomt at rådne. Dette åbner op i huden og giver interiør til at tørre op, så frøene til at flygte. Dyr, der spiser tomaterne vil sprede frø gennem affaldsprodukter. Nogle kan i sidste ende spire og producere mere tomatplanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com