Sådan vedhæfte en Birdhouse til et træ

March 28

Sådan vedhæfte en Birdhouse til et træ

Når foråret ruller rundt, er luften fyldt med lyden af fugle sang, snakkende og kvidrer som de vender tilbage fra varmere klima til deres nordlige hjem. At hjælpe dem med at finde steder for at indlejre, mennesker ofte slukkede birdhouses, undertiden vedhæfte dem til træer til at tjene som hjem for fuglene. Selvom birdhouses fastgjort til træer vil være meget fast, kan de være en åben invitation til disse rovdyr og marauders som egern og katte, medmindre tilføjet beskyttelse er fastsat. Hvis det gøres rigtigt, fuglene bliver sikker og birdhouse vil ikke skade træet.

Instruktioner

•Forbered to eller tre negle til brug ved fastgørelse af birdhouse ved at placere en skive over hver søm og derefter glider en fjeder over neglen. Hvor mange du har brug for afhænger af størrelsen af birdhouse.

•Kontrollér birdhouse for brugbar søm huller. Hvis der ikke er nogen, skal du bore to eller tre starter huller langs toppen af backboard. Sørg for ikke at stikke gennem taget, eller det vil lække.

•Hammer i en af de forberedte negle gennem en backboard hul i birdhouse. Hold birdhouse fast imod træet på dit valgte højde som du gør så. Vaskemaskinen og foråret vil være foran bord, ikke mellem træet og birdhouse. Stop hamring når foråret begynder at komprimere bare lidt. Dette vil give træet for at vokse og skubbe birdhouse passiv uden at beskadige enten træ eller birdhouse.

•Gentag ovenstående trin med alle negle. Det kan hjælpe for at have dem vinklet lidt opad for at hjælpe med at holde birdhouse på plads, men hvis spændingen er passende på fjedrene det fast.

•Sæt egernet vagt til træet under birdhouse. Følg instruktionerne med guard. Sørg for det ombryder helt omkring stammen. Sørg for vagten er bred nok til at forhindre et egern eller en kat fra at komme forbi det og nå birdhouse.

•Dæk egernet vagt med et lag vaseline og cayennepeber. Dette vil forårsage overfladen af vagt at være både glatte og utiltalende at rovdyr.

Tips & advarsler

  • Når du vedhæfter en birdhouse til stammen af et træ, skal du vælge en robust træ, der let kan holde vægten af birdhouse. Monter ikke mere end én birdhouse pr. træ. Fugle vælger birdhouses baseret på en række faktorer, såsom størrelsen af indgangen hul, højde hvor birdhouse er hang, den samlede størrelse af birdhouse og den generelle habitat i området, herunder vegetation og tilgængelige fødevarer. Forskning hvad de fugle, du ønsker at tiltrække foretrækker og placere din birdhouse i overensstemmelse hermed.
  • Birdhouses kan være meget sårbar over for angreb af rovdyr. Kontroller, at du har taget alle mulige forholdsregler for at beskytte fuglene, som kyllinger vil være meget sårbar over for en lang periode. Anbring ikke birdhouse i et område med stærke sommersol, eller kyllinger inde det vil dø. Vælge et træ for din birdhouse, der ikke er i nærheden af andre træer eller markiser, som kan tillade rovdyr at krydse over og birdhouse ovenfra.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com