Soveværelse væg ideer

August 12

Et soveværelse væg kan være en del af strukturen af en bygning, eller det kan være en ren tavle for udsmykning idéer. Hvis du ser din som det sidstnævnte, er der mange måder at personliggøre dit soveværelse væg og gøre det til din egen. Nogle indebærer maling, mens andre inddrage materialer såsom stencils og gardiner. Men de har alle én ting til fælles: kreativitet.

Det handler om dig

Gøre dit soveværelse væg en afspejling af hvem du er. Efter alt, tilbringe du seks til otte timer i dette værelse hver nat, og mere, hvis du har en computer eller fjernsyn. Hvis du bor i en sovesal, er dit værelse muligvis det eneste sted at underholde gæster. Så planen omhyggeligt. Ønsker du et tema? Ønsker du et billede? Hvad med at bruge ord eller poesi?

Starte udsmykning

Begynde at gøre dine ideer til virkelighed. Hvis du har besluttet dig for et tema, nu er et godt tidspunkt at tjekke peel-off væggen decals, tilgængelig på lokale isenkræmmere. De kommer i forskellige former, størrelser og former, og kan fjernes nemt. Decals kan også foretages (Se referencer til yderligere oplysninger). Hvis du bor i en bygning, der tillader dig at foretage permanente ændringer til dit værelse, finde retninger for at male et vægmaleri på din væg. Du kan muligvis selv skabe en trompe l'oeil effekt med en buegang eller haven maleri. En anden idé, inspireret af indretningen af en velkendt alkohol superstore kæde, er at skrive berømte citater eller ordsprog på væggene i rummet. Der er intet som at se en motiverende citat at starte dagen i morgen.

At opsummere det hele op...

Udsmykning et soveværelse væg kan være billig, kreative og stor sjov. Det kan være et offentligt udtryk for en personlig idé. Gøre dit soveværelse et originalt stykke af kunst, og gøre det et sted at være stolt af.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com