Hvordan man opbygger en franske Rock afløb

March 29

Hvis du har utætte vægge eller en fugtig kælder i dit hus, kan en fransk afløb være lige hvad du har brug for. Også kendt som en trench afløb, franske afløbet er et simpelt system til kanal vandet væk fra dit hus, forhindrer siver gennem fundamentet. Når det regner, siver vandet gennem et lag af grus ind i en underjordisk dræning rør, som så løber ned ad bakke, dræning på en lavere punkt på din ejendom.

Instruktioner

Kortindgangsdør hjælpeprogrammet virksomheder og har dem afmærke alle utility linjer på din ejendom.

•Plan ruten af dit franske afløb. Den franske afløb bør surround tre eller fire sider af dit hus på omkring fire til seks fod fra instituttet. Det bør derefter flyde ned ad bakke og dukke op på en lav plet i din ejendom hvor vandet ikke vil gøre nogen skade. Afmærke vejen for afløb med reb, stakes eller nogle andre mærkning.

•Dig en grøft halv en fod bred og mellem 10 inches og to fødder dyb. Grøft omkring dit hus skal skråner ned lidt således at lavpunktet er hvor det forbinder til downhill tuden. Downhill tuden bør skråner ned med en konstant hastighed, ideelt sænke seks inches hver 50 fod eller mere. I bunden, røret skal komme ud af afløbet. Hvis du skal, skal du fjerne snavs fra din ejendom omkring den nederste ende af røret, så det rydder jorden. Dette vil tillade vand at flyde ud af røret mere frit efter det dræner ned, så det fungerer meget mere effektivt.

•Anvend en stampemaskiner værktøj såsom en 4 x 4 til kompakt og endda ud i jorden i bunden af renden. Sted en til to inches af vasket runde grus i bunden af renden.

•Installer en fire-tommer perforeret plast dræning rør i bunden af renden med hullerne vender nedad. Tilslutning i røret, så det danner en ubrudt kanal fra toppen af afløbet til bunden, hvor er bør holde op af jorden

•Fyld i renden med vasket grus hele vejen til overfladen. Skiftevis, efterlade en til to inches på toppen og installere en tynd strimmel af sod på toppen af grus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com