Græskar vokser i skyggen?

March 30

Græskar (Cucurbita spp.) vokse når der er ingen fare for frost i mindst 90 dage. En årlig vine, der dør efter formen græskar frugter og modnes, gartnere i USA plantefrø i slutningen af foråret eller midsommer for høsten i gang til oktober festligheder. Græskar behøver rigeligt sollys og varme at vokse, blomstre og sætte frugt godt. Skyggefulde haven steder er fattige steder for at øge græskar planter.

Voksende krav

Græskar vinstokkene har brug for masser af plads til at sprawl deres vinstokke på tværs af de havejord. Afhængigt af sorten, er 500 til 2.000 firkant feet nødvendig for bush-vin pie og jumbo jack o ' lantern typer, henholdsvis. Plante frø i en frugtbar, fugtig, men veldrænet jord, der er lidt sur til neutral i pH. Fuld sol er et must--mindst 8 timer af direkte solstråler dagligt. Utilstrækkelig sollys forårsager vinstokke vokser lang og ranglet med få blade og blomster.

Virkningerne af skygge

Skyggefulde dyrkningsforhold retard væksten af græskar på mange niveauer. Skygge forsinkelser opvarmning af jord og luft, derved opbremsning vin vækst. Mangel på Sol forhindrer blade i at producere nok kulhydrater, fører til forsinkelser i blomstring og bremser udviklingen af græskar frugter. Græskar vinstokke også gør ikke godt i fugtige, høj luftfugtighed betingelser. En skyggefuld have bremser fordampning af dug og regn dråber og kan forøge modtageligheden for stængel, rod og frugt rådner fra svampe og skimmelsvampe.

Hvornår man skal plante græskar

I det nordlige USA hvor somrene ikke er for varmt og frostfrit vækstperioden er kortere, soen græskarkerner i midten til slutningen af foråret efter den forventede sidste forår frost dato i maj. Jordtemperaturer over 60 grader Fahrenheit er bedst. Soen græskar samtidig som agurker, sukkermajs, vandmelon, cantaloupe og squash. I den yderste sydlige USA, soen græskar i forsommeren, når som helst fra midten af juni begyndelsen af juli, så de vokser og modnes lige i tide til høst i September og oktober. Græskar vinstokke dør for tidligt i sommer i syd, hvilket fører til græskar rot eller forværring i den varme temperaturer, hvis sået i April eller maj.

Blomstrende indsigt

Rigelig sollys tilskynder til produktion af blomster i græskar vinstokke. Blomster er enten mandlig eller kvindelig i køn, og begge skal være til stede til bestøvning af bier. Blomsterne åbne i løbet af dagen og lukke om natten, eller når det er ikke lys nok eller regnfuld. Skyggefulde forhold kan forsinke blomster åbning og holde temperaturer for cool for tunge visitation af bier. Kun bestøvede, kvindelige græskar blomster producere græskar frugter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com