Hvordan man kan hjælpe peber planter genoprette i haven

March 31

De fleste peber sorter producere grøn frugt, men jo længere du forlader dem på de planter, de vil skifte til gul eller rød og har mere smag. Ligesom mest spiselige haveplanter, peberfrugter er ikke svært at vokse, men de har brug for nogle pleje at forblive raske. Når du ser et potentielt problem eller din peber planter ikke ser godt, er det godt at vide, hvordan man kan hjælpe dem inddrive.

Instruktioner

•Kapacitet peber planter. De ældre blade vil bliver gule og aflevere anlægget hvis peber planter lider af mangel på vand eller for meget vand. Peber skal mindst 1 tommer vand pr. uge i vækstsæsonen. Det er normalt for peber planter at visne lidt under den varmeste del af dagen. Når solen begynder at gå, inddrive peber planter. Når du vand, forsøge at vand på jordoverfladen, ikke over toppen af planterne.

•Kontrollér peber plante regelmæssigt for bugs. Cutworms vil målrette udplantningsplanterne og de er ansvarlige for at gøre mest skade. Check under bladene for bladlus som dette insekt vil forårsage blade til at fordreje og visner. Armyworms og frugt orme vil spise på frugt. Hornworms spiser løv og disse insekter er stor nok til at se uden problemer. Whiteflies overføre virus og vil forårsage bladene, visne, bliver gule og slip.

•Betjen et insekt problemet hurtigt. Du kan plukke dem i hånden eller spray med et insekticid. Spray hele anlægget og sørg for at spray når undersiden af bladene. Sørg for at vælge et insektmiddel, der er sikkert for peber planter og følge etiketten retninger. En sikker måde at fjerne insekter er at vaske blade med insekticid sæbe. Du kan gøre din egen ved at blande 2 spsk parabol vask vaskemiddel og 1 gallon af varmt vand.

•Kontrollér bladene i steder. Hvis blade eller stilke har runde eller aflange pletter med grå Centre og mørk brun grænser, kunne dette indikere cercospora leaf spot, en svampesygdom. Perioder med varme, våde vejr vil forårsage denne sygdom. At hjælpe kontrol cercospora leaf spot, rense ud i haven efter hver sæson. Ved det første tegn på sygdommen, spray med kobber sulfat. Du skal gentage ansøgningerne indtil vejrforholdene ændrer.

•Tjek for bakteriel plet på undersiden af peber blade. Pletterne vil have en uregelmæssig formet vand-gennemblødt spot. De vil vende lilla med sort Centre og en gul glorie vil omringe steder. Bladene vil se laset, derefter vil bliver gule og falder for tidligt. Hvis du ser hævet vand-gennemblødt steder på frugt, er dette en anden indikation af peber plante har denne sygdom. For at kontrollere bakteriel spot, spray pepper planter med kobber sulfat ved det første tegn på sygdommen. Gentag indtil vejrforholdene forbedres. For at holde det i at ske igen næste år, skal du rotere dine afgrøder hvert år og rene vegetabilske resterne ud af haven.

•Tjek for blossom ende rot, som er et resultat af mangel på calcium. Hvis bunden af din peppers har en sort plet og se ud som om de rådnende, angiver blossom ende rot. Vand peber grundigt for at løse dette problem, så rødderne vil absorbere calcium. Hvis din jord mangler i calcium, drys nogle kalk rundt i bunden af peber.

Tips & advarsler

  • Plante peberfrugter, når alle faren for frost er forbi. De skal have godt afdrypning jord, ellers de er mere modtagelige for sygdommen eller svamp.
  • Smid ikke syge planter i din kompostbunke. Sygdommen vil ikke dø over vinteren og vil reinfect dine planter næste år. Smide planter og snavs eller brænde dem.
  • Desinficere dine haveredskaber med sprit efter arbejde med syge planter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com