Padderok karakteristika & anvendelser

April 1

Padderok (Equisetum arvense) tilhører en familie af planter nogle 400 millioner år gamle, hvoraf nogle voksede til over 30 fod under forhistorisk tid. I århundreder, har det været brugt til medicinske formål at helbrede øjeninfektioner og nyrelidelser og mere for nylig, som en behandling for osteoporose.

Beskrivelse

Padderok er en nonflowering flerårig ukrudt. Skuddet af denne plante er en brunlig stilk med en kegle-lignende struktur i toppen. Når planten udtørrer, silica krystaller form i stængler, hvilket resulterer i en slags "flaske børste."

Historiske anvendelser

Som et husråd, blev Padderok ofte brugt til at stoppe blødninger sår og nedskæringer, som munden skylles, og til at lindre nyreproblemer. På grund af abrasiveness af tørrede ukrudt, var det ofte bruges til at skrubbe gryder og at polere metal, især tin.

Womens fordele

Padderokker ekstrakt indeholder silica, som danner kollagen og hjælper med at helbrede brækkede knogler. Den bruges i dag som en behandling for osteoporose. Padderok er også blevet brugt til at behandle dem med alt for tunge menstruationen.

Andre fordele

Padderokker ekstrakt er også et diuretikum og kan hjælpe med nyrelidelser, urinvejsinfektioner, inkontinens, prostata problemer og endda sengevædning. Topisk, har Padderok vist sig at behandle forbrændinger, gigt og forstuvninger. Det har også været nyttigt for dem, der lider af emfysem.

Dosering

Som et uddrag gives Padderok normalt tre gange om dagen på 1 til 4 ml. En te kan også foretages af den tørrede urt ved hjælp af 2-3 tsk i en kop kogende vand og lade stejle i 10 minutter. Dette kan tages til tre gange dagligt samt.

Advarsler

Padderokker ekstrakt bør ikke tages over en længere periode. Der kan være lægemiddelinteraktioner, så sørg for at du konsultere din læge før du begynder enhver Padderok behandling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com