Ikke-fliser muligheder for Køkken Backsplash

August 15

Der er mange muligheder for at overveje, når du vælger et køkken backsplash. Fliser er en meget populær mulighed, men kan ikke blande sig med udformningen af rummet. Når du vælger et køkken backsplash, overveje alle muligheder - fra et frisk lag maling til en elegant marmor backsplash.

Køkkenbordet forlængelse

En populær mulighed for et køkken backsplash er at bruge det samme materiale som din bordplader. Mange bordplader fremstilles i et træ eller sten, som kan let udvides op på væggene til bunden af dine køkkenskabe. Dette er især let at gøre, når du installerer nye bordplader, som den hele counter og backsplash installation kan ske på én gang. Dette er en sjov måde at skabe en sammenhængende look i køkkenet.

Backpainted glas

Glas er en perfekt mulighed for et køkken backsplash, da det er let at rengøre og kræver lidt arbejde at opretholde. Backpainted glas har et lag af maling på bagsiden af glasset panelet. Det er godt for køkkener, fordi fedt og andre elementer ikke kan trænge igennem glasset for at beskadige maling på bagsiden. Backpainted glas er tilgængelig i en bred vifte af farver, og er tilgængelig på hjem forbedring butikker.

Granit eller marmor

Granit og marmor er to sten, der skaber en rig, elegant look i køkkenet. Begge sten tørres af med lille indsats. Når det bruges til køkken backsplashes, de er typisk færdig med en fugemasse, der vil gøre overfladen nonporous, betydning pletter vil ikke let trænge igennem stenen.

Maling

En simpel frakke af maling kan også oprette en tilpasset køkken backsplash, der vil passe værelse perfekt. Paint er tilgængelig i næsten enhver farveindstilling, og er en meget billig måde at ændre udseendet af et værelse. Når du er klar til at ændre farver i fremtiden, er det meget nemt at nyistandsætte ved blot at anvende en anden farve maling. Vælg en oliebaseret maling, som vil modstå pletter fra fedt og andre fødevarer. Oliebaseret maling er også meget let at rengøre, og kan tørres af med en fugtig klud og en mild sæbe som skålen vaske, når det er nødvendigt. Snavs og snavs vil tørre væk nemt uden fading eller beskadige malingen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com