Mug problemer i loftet

August 15

Mug problemer i loftet

Skimmelvækst præsenterer en sundhedsrisiko i nogle tilfælde, men tegn på skimmel i et hus er en indikation af fugt, der skal korrigeres. Mug problemer i loftet føre til skade på spær, loftet bjælker, og isolering og støber vil sprede sig til andre områder af huset. Tag lækager, dårlig ventilation og forkert VVS medføre skimmelvækst i en kvist, og disse problemer skal korrigeres.

Tag lækager og Attic skimmel

En utæt tag er en stor bidragyder til skimmel problemer i loftet. Selv en minimal mængde fugtighed gør sin vej ind i loftet fra en løs tagdækning-flise eller en dårligt forseglede ovenlys skaber et gunstigt miljø for skimmelvækst. Du bør kontrollere dit loft mindst en gang om året for indikationer på vand pletter på undersiden af taget eller på spær, bjælker og andre strukturelle understøtter. Sort mug vækst på de indvendige lofter af de øverste værelser indikerer et problem. Kontakt en tagdækning entreprenør for inspektion og tiltrængt reparation hvis du bemærker synlige utætheder. Kontrollere alle områder hvor ventilationskanaler, tagvinduer, skorstene eller andre indtrængen på tag dækker forekomme for at sikre fugemasser anvendes (caulking, metal flashing, etc.) er i god stand. Du kan kontrollere for tag lækager ved at kigge på loftet i dagtimerne med lyset slukket. Eventuelle mangler eller huller vil give så meget dagslys til at skinne igennem i loftet.

Dårlig Ventilation og Attic skimmel

Utilstrækkelig ventilation er en anden væsentlig årsag til skimmel problemer i loftet. En mangel på tilstrækkelig isolering også fører til skimmelvækst i en kvist. Moderne bygningsreglementer kræver ventilationskanaler skal medtages, når en hjemme eller condo er konstrueret. Ventilationskanaler er installeret i taget, selv, i soffits eller i gavlen tilføjelser indbygget i kviste af nogle hjem design. Disse ventiler giver konstant luftcirkulation når fungerer korrekt. Problemer opstår når loftet isolering hindrer etageadskillelsen ventilationskanaler eller tag vents bliver tilstoppet med blade eller andet restmateriale, der normalt samler på et tag. Tilstrækkelig isolering giver mulighed for kondens at indsamle. Ordentlig isolering vil holde den indvendige luft i hjemmet fra at nå loftet, saa forhindres kondens og mug problemer i loftet ikke vil forekomme.

VVS problemer og Attic skimmel

Forkert udluftet badeværelser, køkkener og vaskerum vil også føre til fugt indtrængen og mug vækst i en kvist. Disse værelser indeholder VVS-linjer, der bærer både varmt og koldt vand. Badeværelse bruser og badekar er især problematisk, som er uretmæssigt udluftet tørretumblere. Den korrekte udluftning for alle armaturer, der skaber varme enten fra varmt vand eller opvarmet luft er at køre udluftningsanordning rør eller kanaler hele vejen gennem taget, eller gennem væggen for tørretumblere. Endnu opsige mange gange ventilationskanaler på loftet fordi nogle blikkenslagere eller Værestederne bruger forkert installationsmetoder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com