Miljømæssige måder at rense polstrede møbler

August 15

Miljømæssige måder at rense polstrede møbler

Den traditionelle metode til rengøring din polstrede møbler indebærer anvendelse af en damper eller børste renere. Disse metoder op en betydelig mængde af energi og nogle gange indebære skrappe kemikalier. Men, kan du prøve alternative muligheder hvis du leder efter en mere miljøvenlig måde at få din sofaer og stole ren. Som med alle rengøringsmetoder, teste en lille del af din polstret overflade før du forsøger en ny metode.

Eddike

Én måde at rense din polstring i en mere miljøvenlig måde er at bruge eddike i stedet for de skrappe kemikalier, som mange rengøringsmidler bruge. Eddike er en naturlig syre, som er sikkert for forbruget og vil ikke skade miljøet. Det er også en meget effektiv rengøringsmiddel. Indsæt en blanding af ca 1 kop eddike og 1 gallon af varmt vand i et tæppe emhætte og bruge værktøjet på din polstring. Emhætte vil injicere eddike blanding i overfladen og derefter trække det med snavs.

Vand og papirservietter

Plain gamle vand og papir håndklæder kan være alt hvad du behøver til at rense din polstring. Køre en lille rulle papir håndklæder (helst genanvendt) under varmt vand, indtil det er gennemblødt. Afriv ark og placere dem på alle dine polstrede overflader. Spray toppe papir håndklæder med en citrus-baserede naturlige spray sæbe til at trække ud i pletter. Tillad papirhåndklæder til tørre natten over---de vil absorbere snavs fra overfladen i processen. Hvis du ikke ønsker at bruge papirservietter, kan du bruge små våde bomuld håndklæder i stedet.

Bagepulver

Bagepulver er et naturligt produkt, der er også et nyttigt tøjrens og desodorisering agent. Det fjerner snavs og også har evnen til at suge pletter og lugt ud af nogle overflader. Bruge en totrinsproces for at rense ud din polstrede møbler med bagepulver. Først, sikre en bagning soda pasta ved at tilføje ca 2 tbsp. vand til hver 1 kop bagepulver. Spray overfladen af polstring med almindeligt varmt vand, og derefter sprede bagepulver indsætte på din polstring grundigt. Bruge en mild scrub pensel til at arbejde baking soda pastaen til polstring---dette vil hjælpe løsne pletter og snavs. Næste, drys tør bagepulver på overfladen og tillade alt for at tørre natten over. Børst den tørret pulver fra overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com