Kan plantes Hibiscus udendørs?

April 3

Kan plantes Hibiscus udendørs?

Hibiscus slægten kan omfatter en bred vifte af blomstrende planter oprindelig hjemmehørende i troperne og vokse indendørs eller ud, givet de rette betingelser. Hibiscus kan woody, urteagtige, årlige eller flerårige, selv om næsten alle sorter producere store, farvestrålende blomster. En af de mest almindelige sorter, der dyrkes i de Forenede Stater er Hibiscus syriacus, en pryd woody busk med en flerårig vækst vane.

Krav

Hibiscus planter foretrækker veldrænet jord, rig på organisk materiale, med en pH mellem 5,5 og 6,5. De kan overleve i marginale jorder, men blomstring og overordnede vækst vil blive reduceret betydeligt. Hibiscus planter kræver også fuld sollys og nogle beskyttelse mod stærk blæst, samt regelmæssig vanding. Jorden må tørre helt mellem vanding, selv om unge planter kræver mere vand end moden, etablerede planter. Vand etableret planter tungt en gang om ugen, afhængigt af lokale forhold, iblødsætning jord til en dybde af mindst 12 inches.

Plantning

Transplantation hibiscus planter i haven i de køligere måneder af året, og Placer dem mindst 3 til 5 fødder fra hinanden. Plante planter i et hul dobbelt så bred som rodklumpen og lige så dyb, vanding stærkt. De drage fordel af økologiske muld til cool jord og rødder. Stavsledere småplanter til at beskytte dem mod vind skader og til at opretholde form, hvis det er nødvendigt.

Gødskning

De fleste sorter af hibiscus drage stor nytte af hyppige gødning programmer; 15-5-10 eller 15-5-15 formuleringer fungerer bedst. Anvende gødning i tidlige forår, Sankthans, tidlig vinter og efter den første eksplosion af vækst. Beløbet anvendes afhænger af størrelsen på anlægget, spænder fra halv en ounce for unge planter, et pund eller mere for store, modne buske. Sprede gødning omkring anlægget under dets filialer, undgå kontakt med stilken. Hibiscus planter også drage fordel af Blandtegning sprøjtning af mikronæringsstoffer løsninger, især i områder med dårlig jord.

Indendørs dyrkning

Selv om de er bedre egnet til udendørs haver og landskaber, kan hibiscus også vokse indendørs. Plante indendørs hibiscus planter i godt afdrypning jord, og placere dem foran en solrig vindue eller et andet sted, der modtager høje niveauer af naturligt lys. Hvis naturligt lys er ikke tilgængelig, dyrke dem i et fluorescerende lys eller drop bladene og gå hvilende. Hvilende planter genoptage vækst og blomstring når de udsættes for ordentlig lys og temperaturniveauer, så længe deres rødder er blevet holdt semi-fugtig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com