Ranunculus dyrkning

April 3

Ranunculus (Nyrebladet asiaticus) vokser bedst hvor natten temperaturer mellem 30 og 50 grader Fahrenheit og dagtimerne temperaturer er mellem 60 og 75 grader. For naturalizing, kan ranunculus pærer plantes i efteråret eller vinteren i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10, hvor de vil belønne gartner med deres farverige blomstrer i det tidlige forår. I køligere klimaer, er pærer startet indendørs og plantet udenfor i foråret.

Identifikation

Ranunculus eller persiske Ranunkel, vokser fra usædvanlige spider-lignende pærer, der forbliver levedygtige så længe som et år, når den opbevares på et køligt og tørt sted. Løvet er fuzzy og lyse grønt og blomsterne bæres på 12 til 18-tommers hule stængler i foråret. Blomsterne er daisy-lignende eller multi grafitmine og næsten enhver farve, afhængig af sort, med nogle bi-farve sorter findes. Flower kronblade er tissue-papir tynd og gennemsigtig. De kan bruges til langvarig friske blomsterdekorationer.

Plantning

Hvis plantning ranunculus løg i jorden, forberede plantning inden 12 uger før sidste gennemsnitlige frost for dit område. Plantning placering du vælger skal være veldrænet, så løgene kan forblive tørre deres hvilende periode i slutningen af sommeren. Ændre jorden med en 1 - til 2-tommer lag af kompost og indarbejde det i top 6 inches af jord.

Plante ranunculus pærer med "benene" peger nedad, 2 inches dyb og 4 inches fra hinanden. Forsigtigt dæk med jord og vand grundigt at tillade de tørrede pærer til at begynde deres vækstcyklus.

Hvis starter planter indendørs, plant pærer 2 inches dyb i veldrænet containere 12 uger før den sidste gennemsnitlige frost. Holde jorden fugtig, men ikke våd og dyrker planter i et smukt oplyste placering, hvor temperaturen er mellem 45 og 60 grader. Indstille planter udenfor i haven en uge efter din sidste gennemsnitlige frost dato. Ranunkler kan tåle en lys fryse.

Pleje

Befrugte ranunculus med en vandopløselig gødning fortyndet til halv styrke hver 10 dage i løbet af produktionsperioden løv. Tilbageholde gødning, når blomstrende begynder. For meget gødning vil tilskynde løv på bekostning af bloom produktion.

Vand planterne grundigt i vækstsæsonen, især hvis vejret er usædvanlig varm. Rodsystemet af ranunculus er lille, så planterne visner hurtigt i varmt vejr. Dog være omhyggelig med ikke at drukne planterne med for meget vand, især hvis de vokser i en container.

Begynde at tilbageholde vand, når blomstrende har stoppet og løv begynder at bliver gule. Dette betyder, at løgene indtaster deres vækstdvale fase. Tillad løgene til at forblive sovende uden supplerende vand. De vil begynde at vokse igen i slutningen af vinteren eller det tidlige forår.

Hvis du bor nord for zone 8 eller hvor jorden fryser om vinteren, grave løgene efter alle blade har naturligvis døde til jorden. Lave ikke afvaske pærer. Støve den overskydende snavs og lad dem tørre i et skyggefuldt sted. Gemme pærer i en papirpose på 45 og 60 grader indtil tid til at plante igen i slutningen af vinteren.

Skæring Ranunculus blomster

Ranunculus blomster er skåret i stadiet bud eller mens halv-lukke op. De vil fortsætte med at åbne over flere dage når stilkenden er placeret i rent koldt vand. Umiddelbart Placer de afskårne ender i en beholder med vand.

Brug en skarp skærende værktøj til at skære ranunculus blomster så lavt som muligt til jorden uden at beskadige løv. Planten har brug blade til at skabe energi til næste års vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com