Er sølv sikker til brug i befugtere?

December 2

Er sølv sikker til brug i befugtere?

Når koldt vejr kommer rundt, bringer det ofte tør luft med det. En luftfugter kan hjælpe fugtes luften, og tilføjelsen af kolloidt sølv, enten i et filter eller tilsættes direkte til vandet, kan hjælpe med at fjerne bakterier, vira og andre mikrober fra luften. Ved hjælp af sølv med en luftfugter er teknisk sikkert, selv om Food and Drug Administration ikke regulere eller anbefale produktet.

Identifikation

Kolloid sølv er blot små sølv partikler suspenderet i væske, hedder det nationale Center for komplementær og alternativ medicin. Mens sølv er i mange produkter, vand og mad kilder, giver kolloid sølv en koncentreret mængde. Mest kolloid sølv er indtages oralt, selvom nogle mennesker gælder det topisk eller injicere det ind venerne. Når det bruges med en luftfugter, hældes en lille mængde i reservoiret.

Fordele

Men der er ingen videnskabelige beviser, at kolloid sølv til gavn for sine brugere, er dens producenter hurtige til at tout dens sundhedsmæssige fordele. Sølv har antimikrobielle egenskaber, og kolloid sølv brugerne hævder, at det kan reducere bakterier og behandling af mange sygdomme. Fabrikanterne hævder også, at produktet øger immunitet. Når det bruges med en luftfugter, kombinerer kolloid sølv fordelene ved en luftfugter med de formodede fordele af sølv. Befugtningsapparater tilføre fugt til luften, som kan holde Slim passager klar og ren, især i de køligere måneder. Luftfugter producenter hævder, at den varme tåge kan hjælpe med at lette allergi og astma symptomer, samt hjælpe med at lette almindelig forkølelse og influenzasymptomer.

Ansøgning

Nogle producenter gør befugtere med sølv filtre allerede inde. De hævder, at de hæmmer mikrobiel vækst i luftfugter; men filtrene skal udskiftes hvert år og luftbefugtere, selv kan være dyrt, koster ca $200. En anden mulighed er at købe en grundlæggende luftfugter og tilføje 4-5 ounce af kolloid sølv i reservoiret. Tilføje flere sølv, hver gang du skifter vand eller tilføje vand til befugteren.

Overvejelser

NCCAM hedder, Food and Drug Administration hævder, at kolloid sølv er ikke effektive til behandling af enhver tilstand. Derudover søger både FDA og Federal Trade Commission, ind hævder, at kolloid sølv fritidsjobs har gjort om de potentielle sundhedsmæssige fordele af deres produkter. Overdreven brug af kolloid sølv kan forårsage argyria, en blå misfarvning af huden. Tale med din læge om brug af kolloidt sølv, og sørg for at nævne sin brug med din læge eller apoteket før du tager anden medicin eller kosttilskud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com