Enebærbuskene vender Brown

April 6

Enebærbuskene er ofte brugt som hække, ground Cover, skærme eller som omdrejningspunktet for landskabspleje design. Denne alsidige træ er modtagelige for sygdomme og miljømæssige faktorer, der kan få det til at blive brune. Disse sygdomme kan have stor indflydelse på udseende og værdi af træet.

Phomopsis skimmel

Enebærbuskene udvikler ofte en sygdom kendt som phomopsis blys, som også er udbredt i øst rød cedar og Arizona cypres. Denne sygdom forekommer normalt i slutningen af foråret. Symptomer forbundet med phomopsis kartoffelsyge i enebær omfatter gulfarvning af nye skud og den efterfølgende bruning af disse skud. Browning strækker sig ud flere inches fra den berørte skyde spids og cankers begynder at bælte syge skuddene. I sidste ende, de berørte skud dø. Anvendelsen af kunstgødning med højt kvælstofindhold indholdet og hyppig beskæring i høj grad øge sværhedsgraden af denne sygdom på juniper. Selvom grimme, dræbe phomopsis skimmel normalt ikke det berørte træ.

Vinter og Salt skade

Ifølge University of Florida IFAS udvidelse tolererer enebær ikke belægninger af is om vinteren. Enebær, der er dækket af is i længere perioder ofte bliver brune. Stensalt bruges til at smelte is på veje er en anden almindelig årsag til bruning i enebær. Skader fra salt normalt opstår på den ene side af træet og er mest almindelige i enebær plantet i nærheden af fortove og veje. At fjerne enhver brune grene er vigtigt i forebyggelsen af svampe, der kan forårsage sygdom.

Kabatina kvist Blight

Kabatina kvist blight er fælles i enebær plantet i landskabet. Symptomer forbundet med denne sygdom normalt vises i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Symptomer omfatter kedelige grønne og brune grene, gulfarvning af grene og dieback. Cankers bælte ofte de angrebne grene, og sort frugtsætning organer udvikler på cankers. Kabatina kvist blight forårsager vansiring af enebær, men er sjældent dødelig.

Spider mider

Spider mider er et fælles problem i evergreens. Gran spider mite ofte angreb enebær og forårsager misfarvning af grene. Spider mider er ikke insekter, men medlemmer af samme familie som edderkopper, skorpioner og flåter. Disse skadedyr er normalt rød, gul, grøn eller brun og er vanskelige at se med det blotte øje. Symptomer forbundet med spider mider omfatter misfarvede nåle eller blade, Brunering af hele træet og tidlig nål eller blad drop. Spider mider placere ofte en fine stropper på vært træer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com