Hvordan du udskifter en bred mund Skimmer i en over jorden Pool

April 7

Hvordan du udskifter en bred mund Skimmer i en over jorden Pool

Hvis du ejer en over jorden pool og Bemærk, at din nuværende skimmer skal repareres, det er ofte mere effektivt at erstatte skimmer end for at lappe sine revner. Erstatte en bred mund skimmer er ikke svært at gøre, så længe du ved, at der er tre væsentlige dele: frontpladen, bred mund skimmer åbning og hulske kurv. Heldigvis kommer alt hvad du behøver i en hulske-udskiftning kit, så du ikke behøver at købe stykker separat.

Instruktioner

•Drej off pumpen og sænke vandstanden i din over jorden pool til mindst 2 inches under den nuværende bred mund skimmer frontpladen. Ikke alene har du brug for plads til at arbejde, men hvis vandstanden er for høj, det siver mellem pool liner og væggen, når du fjerner den gamle bred mund skimmeren.

•Tag frontpladen af den gamle bred mund hulske ved at fjerne de skruer, der holder det til pool liner. Efter at fjerne frontpladen, Udskift skruerne for at holde vinyl liner på plads. Derved holder vægten af vandet fra at trække foring, mens du arbejder.

•Tag den gamle bred mund skimmer fra pool væggen ved at fjerne de fire skruer, der holder det på plads.

•Align den nye wide-mund åbningen med gamle skruehullerne. Før du sætter åbningen til den ydre pool væg, indsætte gummipakning, der følger med sættet mellem væggen og wide-mund skimmer åbning.

•Fasten wide-mund skimmer åbning til pool væg ved hjælp af skruerne i skimmeren kit.

•Affix udskiftning frontpladen på indersiden af poolen. Som med bred mund skimmer åbning, indsætte den gummipakning, der følger med sættet mellem pool liner og frontpladen. Ved hjælp af skruerne forudsat, anbringe frontplade til indersiden af poolen. Skruerne vil trænge ind i ansigtet plade gå gennem en pool foring, pool-væggen og ind i bred mund hulske.

•Sæt hulske kurv til anden enden af wide-mund skimmer åbning. Wide-mund skimmer åbne kanaler ind i selve hulske og hulske kurv. Skummer er knyttet til den ydre ende af bred mund åbning af fire skruer. Før montering hulske kurv, Sørg for at indsætte gummipakning mellem den bagerste ende af wide-mund hulske og hulske kurv.

Tips & advarsler

  • Selv om dette er en opgave, som kan udføres af én person, kan jonglering værktøjerne og afvejning af en bred mund åbning før det er knyttet til poolen være en vanskelig opgave. At have nogen holde skummer på plads er nyttigt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com