Hvordan man vælger et soveværelse gardin stil

August 18

Hvordan man vælger et soveværelse gardin stil

At vælge de rigtige gardiner til dit soveværelse er en vigtig del af den samlede dekorative ordningen og vil have en stor indvirkning på fornemmelsen af rummet. Du kan vælge fra en bred vifte af farver, materialer og stilarter. Mens du vil hovedsageligt vælger soveværelse gardiner baseret på din personlige smag, er der et par praktiske hensyn at tage i betragtning. Disse er primært klimaet, farveskema og belysning i rummet.

Instruktioner

Gardin Basics

•Skriv ned dit budget for vindue belægninger. Det beløb, du er villig til at betale vil diktere stilen, som du måske eller måske ikke (afhængigt af dit budget) være stand til at se på dyrere stilarter.

•Purchase gardiner, der passer til dit farveskema. Hvis dit værelse er primært lyse farver, du ikke ønsker mørk, kedelig gardiner og vice versa.

•Vælg gardiner, der giver en tilstrækkelig mængde af isolering afhængigt af dine behov. Hvis du bor i et område med varmere klimaer, vil du gøre godt med lysere gardiner, hvis du bor i et koldere område, du er sandsynligvis bedre ud med mørkere, tungere gardiner.

Forpakket gardiner der passer med din belysning ordningen. For eksempel, hvis du har et tv i område af vinduet, skal du mørkere gardiner at overdøve solen til at undgå blænding. Hvis du ønsker et lyst værelse, vil du vælge lysere farver, at lade solen i.

•Vælg gardiner i en stil, der passer med din overordnede design-ordningen. Vælg knivspids-læg gardiner til en mere formel udseende; da stangen vil vise, hvornår knivspids-læg gardiner er hængt op, skal du købe en dekorativ stang. Fanen-top gardiner er mindre formel og låne et værelse en moderne føler. De kræver også en dekorativ stang. Hvis du ikke ønsker stang til Vis, Vælg stang-lomme gardiner. Afhængigt af farven, materiale og eventuelle trims, kan stang-lomme gardiner være enten afslappet eller formel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com