Hvordan man Wire en 220 Volt 3 Wire tørretumbler Outlet

April 12

Moderne 220 volts tørretumbler forretninger bruge en fire-ben konfiguration, med to stikben leverer spænding, en tredjedel er tilsluttet neutral kredsløb og fjerde grundstødning beskyttelse. Der er flere forskellige prong konfigurationer indstillinger for 220 forretninger og om du erstatter outlet til at matche en ny tørretumbler ledning eller at reparere en defekt stik, ledninger stikkontakten er den samme for dem alle og en let procedure at fuldføre.

Instruktioner

•Shut off hovedafbryder til tørretumbler kredsløb. I panelet vigtigste breaker bliver tørretumbler kredsløbet tilsluttet en 30-amp breaker og typisk mærket "Tørretumbler." Teste ledninger på tørretumbler placering ved hjælp af et kredsløb tester til at kontrollere, at ingen aktuelle er repræsenteret i outlet wire.

•Fjern den ny tørretumbler outlet dække med en kærv skruetrækker og identificere outlet's terminal etiketter, typisk stemplet som "L1" for linje 1, "L2" for linie 2, "N" for neutral og "GND" for jordforbindelsen.

•Extract kredsløb kabel fra boksen tørretumbler outlet. Fjerne ca 4 inches af den ydre beklædning fra kredsløb wire, hvis det er relevant, og omkring 1/2 tommer af isolering fra hver af de tre belagt ledninger ved hjælp af wire strippere eller en hobbykniv. Den fjerde ledning i kablet bliver en grundstødning wire, enten nøgne kobber eller isoleret i grøn.

•Løsn hver stikkontakten i tørretumbler terminal skruer med den standard skruetrækker.

•Sæt kredsløbet ledninger til outlet's Klemkasserne som følger. Tilslut den sorte ledning til "L1" terminal og stramme terminal skruen for at fastgøre wiren. Tilslut den røde ledning til "L2" terminal og stramme terminal skruen for at fastgøre wiren. Tilslut den hvide ledning til den "N" terminal og den nøgne eller grønne ledning til "GND" terminal.

•Anbring den tørretumbler outlet dækning i sted og stramme dække skruen for at fuldføre outlet installation.

•Drej magt på tørretumbler kredsløbet på panelet vigtigste breaker.

Tips & advarsler

  • Aktuelt, i 2011, nationale elektriske kode (NEC) kræver en 220 volts kredsløb være forbundet med 10-gauge, 3-ledningsforbindelse beklædt wire, almindeligvis benævnt 10-3 kabel, og en 30-amp breaker. Ledningsføring en tørretumbler outlet til en anden type eller wire størrelse kan beskadige apparatet eller udgør en brandfare. Kontakt en autoriseret elektriker eller din lokale bygning department at sikre efterlevelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com