Hvordan man kan sætte op en over jorden swimmingpool væg

April 13

Hvordan man kan sætte op en over jorden swimmingpool væg

Installation en overjordiske pool væg kan være meget vanskeligt, hvis du forsøger at gøre det alene. Dette er et projekt, som kræver et par ekstra hænder til at hjælpe. Problemet er, at væggene er ganske spinkle før vandet er tilføjet for at holde dem. Men med den ekstra hjælp det bliver en meget nemmere opgave. Der er en masse arbejde at gøre, før væggene kan være installeret, men så skal du i det mindste en weekend at komme til dette punkt. Installation af væggene tager kun et par timer når de prep arbejde er gjort korrekt.

Instruktioner

Udbudt en over jorden swimmingpool væg

•Forbered jorden ved at grave ud sod og nivellering jorden. Grave altid ned til niveau jorden--aldrig forsøge at fylde, eller vægten af vandet kunne skjule jorden. Kontrollere niveauet ved at placere en lang 2 X 4 bord over jorden og lægger en plan på toppen.

•Tilføj omkring 2 inches af sand over fladede jorden op til hvor væggene vil blive installeret. Rive det og derefter udjævner.

•Sæt en gårdhave blok på hvert punkt, hvor der vil være et indlæg på ydersiden af væggen. Patio blokke skal udjævnes, sig selv og niveau for hver af de andre blokke. Dette vil sikre, at puljen vil være niveau og du vil ikke have problemer med det, når det er installeret.

•Lay på sporet til væggen så leddene gå over den indvendige kant af patio blok. Prøv ikke at få sand ind på banen, før du installerer væggen. Hvis du gør det, tage et piskeris kost og forsøge at feje det ud.

•Drej ud på væggen og installere i sporet. Har andre hold væggen, indtil du får et par stillinger sat. Bolt væggen sammen hvor det møder og derefter køre en strimmel af gaffatape på indersiden af væggen over bolte til at beskytte lineren.

•Installer stillinger. Centrere hver post over en gårdhave blok og fastgør den til væggen. Nu er dine venner kan give slip på væggen. Installere lineren før at sætte den top jernbane og bogføre hætter på.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com