Hvordan til at grave kunstvanding grøfter

April 15

Når du installerer et underjordisk vandingssystem, skal du grave skyttegrave for rør til at beskytte dem mod eksponering for sollys og naturlige elementer. Typisk, kunstvanding grøfter er 8 til 12 inches dyb i områder med milde klima, og 18 til 20 inches dyb i områder udsat for hårde fryser. Den ekstra dybde under linjen frost i kolde områder beskytter rørene fra revner på grund af den konstante fryse-tø cyklus og forhindrer den indeholdte vand fra frysning. Vand jorden to dage før du begynder at grave skyttegrave.

Instruktioner

•Mark steder af rør og Sprinklere på jorden ved hjælp af stakes og sejlgarn. Se skitse eller detaljeret diagram du lavet af sprinkleranlægget i din værftet til at markere placeringer for skyttegrave præcist. Pund indsatserne i jorden og binde længder af sejlgarn omkring disse. Trække sejlgarn stram til at oprette lige linjer. Indsæt flag i jorden for at markere placeringer for sprinklere.

•Spread plader af plastik eller presenning på hver side af sejlgarn og stakes at beskytte græs eller sod. Brug af sejlgarn som en guide, grave ud sod eller græs fra hver pibe placering, rul det og sæt det til side til at beskytte det under udgravning processen. Indsamle sod ruller på den ene side og jord på den modsatte side til at spare tid og besvær, når du udskifter dem over skyttegravene.

•Calculate endelige dybden af renden du vil grave der omfatter bredden af den ønskede vanding rør. For eksempel, hvis du bor i et mildt klima og ønske om at grave en 12-tommer grøft, omfatte diameteren af røret, du bruger til at bestemme den endelige dybde. Hvis røret er 2 inches lang, bør dine grøft lige 14 inches.

•Dig skyttegrav tættest på vandet kilde første. Bruger en hakke og skovl, grave grøft fra vandkilde til første sprinkler hovedet, efter sejlgarn mellem indsatserne som en guide. Samle snavs i plast plader eller tarps placeret nær pipe steder. Gentag processen med at grave grøfter langs værftet.

•Kontrollér dybden af hver skyttegrav med et målebånd, og grave dybere, hvis det kræves. Tamp bunden af renden med bagsiden af en skovl til fast i jorden og holde det niveau.

Tips & advarsler

  • Spørg en repræsentant fra din lokale utilities selskab til at markere placeringen af underjordiske nytte rør, så du arbejder omkring dem.
  • I stedet for en hakke og skovl, skal du bruge en gas-drevne udgravning maskine til at spare tid og arbejde hvis din værftet er stor eller vanding layout dækker et stort område. Men den udgravning maskine vil beskadige de omkringliggende jorden, så undgå at bruge det i nærheden af blomsterbede eller andre områder med planter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com