Hvad forårsager Geranium planter at dø?

April 15

Pelargonier vokse indendørs og ud. Gartnere nyde duftende pelargonier, klatring pelargonier og pelargonier med røde, pink, hvid og blå blomstrer. Som hårdføre stauder modstå pelargonier kølige temperaturer og tørke. Forkert pleje og fattige dyrkningsforhold, kombineret med skadedyr og sygdomme, forårsage geranium død.

Pelargoniums og pelargonier

Ægte pelargonier er hjemmehørende i Nordamerika, give blå blomster og kan tåle frost. Pelargoniums er planterne indfødte til Afrika, der har en fysisk lighed pelargonier, men pelargoniums er varmt vejr planter giver rød, pink og hvide blomster. Når der dyrkes i områder med vinter frost er de klassificeret af gartnere som enårige. De fleste af planterne at gartnere vokse og kalder pelargonier er faktisk pelargoniums. Sorter som almindelige pelargonier (Pelargonium x hortorum), Ivy Campanula pelargonier (Pelargonium peltatum) og Martha Washington pelargonier (Pelargonium x domesticum) er de pelargoniums, de fleste af os ser i beplantninger.

Temperatur

Foretrækker varmt vejr, overleve de i temperaturer på mellem 45-80 grader Fahrenheit. Tolv timer eller mere i 85 F varme eller over årsager plante klorofyl niveauer til at falde, som igen påvirker plantens evne til at skabe mad og overleve. Drivhus avlere kontrollere temperaturer, så planterne opleve 60 F temperaturer om natten og 75 F temperaturer i løbet af dagen. Omhyggelig temperatur overvågning resultater i en hurtigt voksende beskære klar til kommercielle salg.

Overvintring

Udendørs pelargonier dø når udsættes for frost. Hjem gartnere sikre deres planter overlevelse ved overvintring dem indendørs. Før den første frost, graver planter og placere i potter. Skære dem ned til omkring 6 inches og overvintre dem i en solrig, indendørs placering. Avlerne kan også tage stiklinger fra udendørs planter og roden stiklinger i en egnet vækstmedium til transplantation ind i haven når vejret bliver varmere.

Vækstmedium

Root stiklinger og starte stiklinger i en yderst porøs, godt afdrypning vækstmedium som tørv og vermiculit. Avlerne levere planter med gødning højt kvælstofindhold. Bestemme nøjagtige gødning behov af størrelsen af de plante, container og fabrikanten anbefalinger. Grundigt våd dyrkningsmediet før og efter anvendelse af gødning. Dårlig kunstvanding resultater i giftige salt opbygge. Pelargonier vokser bedst i en pH interval mellem 5,8 til 6.2. På 5,5 blomster undlader at blomstre og blade udvikle brune pletter, under 5,8 og planter lider af mangan eller jern toksicitet. Hvis dine planter udvikle disse symptomer, test din vækstmedium pH niveau og repot anlægget eller ændre jorden i overensstemmelse hermed.

Vand, skadedyr og sygdomme

Når geranium blade er kedelig, planten kræver vand, men når bladene er blanke, de gør ikke. Kontrollere potteplanter og vand, når de øverste 4 til 6 inches af jord er tør. Over vanding årsager planten rådner og tiltrækker en bred vifte af skadedyr som bladlus, mider og larver som alle forårsage pelargonier til at dø. Høj fugtighed forårsager sygdomme som ødem eller blysenes det skade plantens strukturel integritet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com