Hvordan man kan lave huller i din Mobile Home gulvbelægning

April 17

Hvordan man kan lave huller i din Mobile Home gulvbelægning

Mobile homes ofte har træ, laminat eller flise gulve og gulvbelægning kan udvikle huller over tid på grund af flere årsager. Temperaturændringer medføre gulvbrædder til at udvide og kontrakt. Luftfugtighed bidrager til dette, fordi høje vandindhold absorberes i bestyrelser og får dem til at udvide, mens et fald i fugtighed har den inverse virkning, resulterer i huller som bestyrelserne krybe lidt. Flise udvikler huller fra svage caulking, alder og ukorrekt installation. Om fastsættelse af huller i mobile home gulvbelægning kræver nogle basale forsyninger og materialer.

Instruktioner

•Sæt en luftfugter i rummet. Øget fugt i rummet er absorberet delvis af træ, laminat eller spånplade gulv, forårsager bestyrelser til at udvide og reducere huller.

•Forøgelse temperaturen i rummet med et varmeapparat. Dette hjælper også gulvbelægning udvide, og du får en bedre idé om, hvor alvorlig hullerne er når gulvbrædderne er på deres maksimale størrelse.

•Få eksisterende utætheder under synker eller i rør i nærheden af gulvbelægning. Mens øget luftfugtighed hjælper gulvbræt ekspansion, lækager overdreven vand fra resultater i vridning, der øger afstanden mellem brædderne. Fliser påvirkes normalt ikke af denne måde træ brædder er, men overdreven fugt kan beskadige caulking og føre til huller.

•Applicer træ kit til huller, der stadig findes i træ, laminat eller spånplade efter bestyrelser er udvidet. Glat kit med en murske og lad det tørre. Putty skal være så tæt som muligt i farve på gulvet, hvilket gør reparationen mindre mærkbar.

•Dig ud af alle gamle tætning mellem gulvfliser, der har huller ved hjælp af et barberblad for at skrabe det løs. Anvendelse frisk caulk på hvert hul ved hjælp af en caulk pistol. Tykkere keramiske fliser ofte brug mørtel, som påføres med en murske. Udfylde hullerne, tørre væk overskydende med en klud og lad mørtel til at tørre helt. Mørtlen både udfylder hullerne og holder brikkerne på plads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com