Hvor-hen til-helbredelsesmetoder for citrontræer, som har skimmelsvamp på citroner

April 20

Hvor-hen til-helbredelsesmetoder for citrontræer, som har skimmelsvamp på citroner

Selv når en citron træ er korrekt fodret, beskæres, luget og vandes, afhænger en vellykket høst stadig muligheden for at styre insekter, skadedyr og sygdomme. Skimmel angreb er fælles i citrontræer og kan være alvorlige nok til at kompromittere høsten. Der kan være tidspunkter, hvor selv økologisk minded gartnere kan ønsker at bruge fungicider til at udrydde mug og forbedre kvaliteten af den færdige frugt.

Diagnose

Før du forsøger at behandle citrontræer med et svampemiddel, omhyggeligt undersøge enhver forurenet løv. Svampeinfektioner kan tage forskellige former: mørke pletter på bladene, for tidlig tab af løv, læsioner på citroner eller skorper på træ bark. Citroner dækket med blå eller grøn skimmel er næsten helt sikkert smittet med en type af Penicillium. Denne fælles frugt svamp kan let behandles med en mild fungicid. Hvis toppe af bladene er forsynet med en bred vifte af grålig-sorte prikker, er træet imidlertid mest sandsynligt forurenet med sodede skimmel. Fungicider har ingen indvirkning på sodede skimmel, derfor, alternative behandlinger skal anvendes.

Universalrengøringsmidler fungicid

For at gøre en simpel fungicid, sæbe kombinere en tbsp. bagepulver, én tbsp. tre procent hydrogenperoxid, en tbsp. vegetabilsk olie og én tbsp. mild, flydende opvask. Rør denne blanding, indtil ingredienserne er godt blandet, og derefter føje den til en gallon varmt vand og spray det jævnt over træet. Ryst løsning med jævne mellemrum i hele ansøgningsprocessen, da dette vil hjælpe til at holde olien fra adskillelse.

Sodede skimmelsvamp behandling

Sodede mug er forårsaget af insekter. Skadedyr som bladlus og whiteflies, efterlade en klæbrig rest på bladene af citron træ. Dette stof, kendt som honningdug, tiltrækker de bakteriesporer, der forårsager sodede skimmel. Hvis du vil fjerne sodede mug fra en citron træ, tør den angrebne blade med en klud, der har været dyppet i 70% isopropylalkohol. Alkohol vil sive gennem de bakterielle cellevægge, forårsager mikrober til at eksplodere. Spray træet med koldt vand til at skylle.

Advarsel

Den vigtigste ting at huske når bekæmpelse af mug er timingen. Træer bør aldrig være sprøjtet med fungicid i eftermiddag som en kombination af fugt og varme solskin fremmer væksten af mug, underminere effekten af behandlingen. for at opnå den største effekt, behandle træer i de cool timer om morgenen eller tidligt på aftenen. Men på overskyede dage træer kan sprayes helst det er praktisk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com