Hvordan til at designe en tropisk Florida baggård landskab

April 20

En af de store fordele ved Floridas subtropiske klima er, at det giver dens beboere til at nyde hele året havearbejde. Selv om mange af de planter, der er fælles for haver fundet i koldere zoner vil også vokse i Florida, er der noget særligt ønskeligt om en Florida værftet befolket af tropisk blade og blomstrer.

Instruktioner

•Tag din plæne. Der er intet frygteligt tropiske om en græsplæne i en Florida landskab, og de er notorisk vanskeligt at opretholde. Hvis du har en græsplæne, der er i god form, og du allerede har en sprinkler system installeret, så i det mindste overveje at mindske dens størrelse for at holde det mere overskueligt. Ellers, at tage ud på græs vil være din bedste satsning, sparer dig fra at skulle over befrugte og over vandet for at holde dem ser sund. Din tegnebog vil takke dig, som vil miljøet!

•Sketch en grundlæggende værftet design, mærkning bestemte områder med hensyn til hvor meget daglig sollys, de modtager. Noter hvilket områder har tendens til at være det tørreste og mest vanskelige at overrisle. Dette vil hjælpe dig, når de beslutter, hvordan og hvor at gruppere de planter, som du vælger til din landskab.

Dyrknings Florida-venlige planter (enten på en planteskole, Havecenter, eller på en hjemmeside som Floridayards.org - se link under ressourcer) og matche op deres søn og vanding krav til zoner på din landskab skitse. Prøv at vælge så mange tørke-tolerante og native planter som muligt. At have en tropisk behøver ikke at betyde bruge masser af importerede tropiske planter, der kræver konstant vanding.

•Pick et bunddække. Hvis det er et solrigt område, overveje flerårig peanut. Denne lavtvoksende skønhed spreder sig let og dens lyse gule blomster tilbyder en iøjnefaldende kontrast til grønne foundation planter. I shadier områder er asiatiske jasmin en anden pålidelig bunddække, der er meget hårdfør. Det kan være en langsom producenten, men når først etableret, det er en lav vedligeholdelse plante, der skaber en frodig, blanke grønne tæppe der kræver kun en lejlighedsvis trim at holde det i grænser.

•Vælg din modellen træer og buske. Dette er, hvor du kan lave den største tropiske splash i din værftet. Palmer er kloge investeringer i en Florida landskab, ikke kun for den indlysende tropiske smag de tilføje, men som en måde at tilføje monetære værdi til en egenskab som de modne og vokse.Hibiscus og plumeria planter er ofte det første valg for dem, der søger for at tilføje tropiske blomster til deres have, og begge er fint valg for solrige områder, men glem ikke shell ingefær og den pulserende heliconia for mere skyggefulde områder. Shell ingefær overlappende perlemorsfarvet, shell-formede blomster og Heliconias blændende rødlig orange blomster give et umiskendeligt tropiske look til enhver værftet, Florida.

Tips & advarsler

  • Ikke koncentrere sig udelukkende om blomsterne til at give dig en tropisk look. Hvid bird of paradise er ikke kendt som en produktiv bloomer, især når den er ung, men dens enorme blade på toppen magnetisek stængler er ligner dem af banan træer. Hvis du ønsker en hæk med en udpræget tropisk luft, prøve plantning af jatropha. Disse små træer kan let beskæres som buske og vil tilbyde en hæk af iriserende rød blomst klynger næsten året rundt. Der er tørke-tolerante planter, der trives i næringsfattige sandjord i Florida. Havet druer, railroad vin og stranden solsikke kan give din værftet en tropisk strand look, og da de vokser vildt på Floridas strande, du behøver ikke at bekymre dig om ændring af din havejord.
  • Må ikke blandes indfødte i din landskab med tørstig tropicals. Prøv at gruppe planter, der kræver ekstra vanding sammen således at du kan vand hurtigt og effektivt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com