Sådan fjernes et træ, der faldt på et skur

April 21

Den sidste storm var dårlig, og i kølvandet en af din landskabspleje træer er faldet på et skur. Din prioritet nu er at rydde op i skaden. En professionel kan normalt opkræve hundredvis eller tusindvis af dollars. Men hvis dette er ude af din prisklasse, du kan se på at fjerne træet selv. Fjernelse af et træ er en labor intensiv og potentielt farlig aktivitet. Tage alle korrekte sikkerhedsforanstaltninger forud for fjernelse af træet.

Instruktioner

•Vurdere omfanget af skader til at bestemme hvis du sikkert kan fjerne træet selv. Hvis skuret er beskadiget repareres og kan falde, eller træet har faldet i elledninger, bør du ikke forsøge at fjerne træet selv. Dermed kan forårsage snavs falder på dig. Afbryd enhver magt til skuret ved at lukke afbryderknappen. Sætte på alle passende sikkerhed gear herunder læder close-tåede sko, bomuld lærred bukser og langærmede skjorter, solide handsker, beskyttelsesbriller og en hjelm.

•Fjern alle rester fra rundt om træet før du fjerner træet. Feje op faldne glas og træ Splinter med en kost og overføre dem til en affald placering med en støv gryde.

•Lean en stige mod en sikker resten som taget af din stald at skære træet i stykker. Aldrig forsøge at skære dele af træet over dit hoved. Dermed kan forårsage debris at flyve ind i dit ansigt eller lander på hovedet. Hvis du bruger en motorsav, kan skære over dit hoved også forårsage du at miste kontrollen og eventuelt drop så på dit hoved, ansigt eller hals.

•Tag mindre lemmer først med en gren lopper og bære dem væk. Skåret større lemmer med en hånd så, pole sav eller motorsav, så de er flugter med træet. Start øverst på grenen og skære nedad for at undgå bindende savklinge. Bære lemmerne væk langsomt. Aldrig bære lemmer ned din stigen, så du ikke mister din saldo.

•Klippe trunk eller lemmer, der ikke er jævnt understøttes ved hjælp af to skiver. Skær opad i træ fra bunden en tredjedel af vejen igennem træet. Derefter skive nedad til at opfylde det første snit. Dette vil afbryde træet i to uden bindende klingen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com