Hvad kan jeg plante i stedet for Azalea foran huset?

April 22

Hvad kan jeg plante i stedet for Azalea foran huset?

Azalea ser meget rart plantet langs forsiden af et hus med deres dejlige foråret Vis af blomster. Der er andre buske, der kan gøre arbejdet lige så godt, dog. Blå muffin 'Christom' og ruby spice buske kan bare gøre tricket. De er begge buske, der kan plantes langs forsiden af huset, der har noget lidt andet at tilbyde.

Typer

Blå muffin 'Christom' (Viburnum dentatum) er en blomstrende løvfældende eller ikke stedsegrønne busk egnet til beplantning langs forsiden af et hus. Den almindelige betegnelse er arrowwood viburnum.

Ruby krydderi (endestillede alnifolia) er også en løvfældende busk, der kan være plantet foran et hus i stedet for Azalea. Det er også almindeligvis omtales som søde pepperbush.

Funktioner

Blå muffin vokser til mellem 3 og 5 fod i højden og 3 til 4 fod i bredden og producerer hvide blomster i maj og juni, der ligner store oppustede snefnug. Blå runde bær erstatte blomster mod slutningen af juni, der modnes i efteråret og tiltrække sang fugle. Det er en kompakt afrundede busk med mørk grønt løv, der viser forskellige nuancer af orange til lilla for et fall show af farve. Blå muffin er rådyr resistente.

Ruby spice vokser til en højde af 4 til 6 fod og en bredde på 3 til 5 fødder. Det producerer 6 tommer lange toppe af duftende lyserøde blomstrer i juli og August, som tiltrækker sommerfugle. Mørke brune frø bælg erstatte blomstrer og forblive på planten indtil midt om vinteren. Ruby spice er en tæt voksende busk med mørk grønt løv, der forvandler en gul til gylden-brun farve i efteråret.

Vand

Holde jorden fugtig for blå muffin Busk for mindst det første år indtil det bliver veletableret. Når der oprettet, det skal vandes regelmæssigt men vil tolerere lejlighedsvis tørre forhold. Ruby spice foretrækker fugtig jord. Vand den jævnligt for at holde det fra udtørring, især i de første år.

Jord

Blå muffin er tolerant over for en bred vifte af jordtyper, men foretrækker fugtig lerjord med en neutral pH. Jorden bør have rimelig dræning egenskaber.

Plante ruby spice buske i sur sandjord. Det vil tolerere lerjord men sand bør tilføjes for at forbedre dræning, hvis jorden er tunge ler, der ikke dræne godt.

Lys

Plante blå muffin buske i et solrigt eller delvist skyggefuldt sted. Ruby spice vokser bedst i en placering, der er delvist lyssky men kan plantes i fuld sol eller fuld skygge som godt.

Vedligeholdelse

Beskære blå muffin buske ret, når de er færdig med blomstrende hvis nødvendigt. Knopper form i sommer for det følgende år. Hvis busken er beskåret i efteråret eller foråret, fjernes de nye knopper begrænse visningen floral for sæsonen følgende bloom.

Ruby krydderi vil vokse root suckers, der bør fjernes straks for at opretholde sin tætte, busket form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com