Sådan Fix en tabel med rørsukker gjorden

July 24

Sådan Fix en tabel med rørsukker gjorden

Mekanisk producerede sukkerrør møbler dukkede første gang op i 1870 ' erne, men hånd-vævede mønstre dato tilbage endnu længere. Producenter og designere flette omhyggeligt sammen tynde, fleksible strimler af sukkerrør i indviklede designs og mønstre. Selvom design ofte vises på stol sæder og rygge, kan du også finde sukkerrør tabeller. Tabellerne bruger de samme producent processen med vævet sukkerrør knyttet til stykker af træ, der tjener som bordpladen. Om fastsættelse af en tabel med rørsukker gjorden er en enkel proces, der bliver mere kompliceret, afhængigt af skadens.

Instruktioner

•Klik tabellen på hovedet ned og Nyd en gammel håndklæde i koldt vand. Sted håndklæde på toppen af rørsukker gjorden og lad sidde natten over eller i et par timer, afhængigt af hvor meget tid du har.

•Tag håndklæde og touch gjorden. Sukkerrør skal føle våd at røre. Slå tabellen op og ned igen, så det sidder ordentligt. Lad spanskrøret langsomt tør af sidder det udenfor i sollys eller forlader det i et køligt sted. Som sukkerrør tørrer, returnerer den naturlige stretchiness.

Gendanne beskadiget eller brudt cane webbing ved at skære det beskadigede område fra tabellen med en hobbykniv. Fjerne spline ved at skubbe en mejsel nedenunder og trække op med nogle kraft. Spline er det lille stykke af vidjer eller sukkerrør svøbt omkring toppen af tabellen, der skjuler hvor sukkerrør møder træ.

•Drej spline over og male et tyndt lag af lim remover på bagsiden med en pensel. Forlade den klæbende remover på et par minutter, indtil limen Blødgør. Anvende klæbende remover til tabellen. Aftørre tabel og sløjfe med en fugtig klud, at fjerne eventuelle lim rester.

•Fyld en stor skål med varmt vand og sted spline og udskiftning gjord i væsken. Tryk ned, indtil vandet helt dækker stykkerne og lad sidde i 20 minutter eller mere. Påfør et tyndt lag af træ lim til den ydre kant af bordet.

•Tag rørsukker gjorden fra vand og linje op med bordpladen. Tryk på kanten af stok mod lim og fastgør med klemmer. Forsigtigt strække sukkerrør hen over bordet, indtil det når frem til den modsatte side og sidder fladt. Vedhæfte flere klemmer til toppen. Strække sukkerrør til toppen og bagsiden af bordet, ved hjælp af flere klemmer til at sikre stykket.

•DAB trælim langs kanten af sukkerrør, hvor det møder træ, når sukkerrør tørrer og du fjerne klemmerne. Tryk spline i limen og hold, indtil limen begynder indstilling. Når limen tørrer, omhyggeligt trimme væk eventuelle overskydende webbing.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com