Andre anvendelser for sollys flydende opvask Detergent

April 27

Sollys flydende skålen vaske hjælper dig ordentligt ren retter, når du bruger din opvaskemaskine. På grund af sin lighed med sæbe, giver vaskemiddel mange andre mulige anvendelser, såsom frugt vask, repelling insekter og rengøring tæpper. I en knivspids, kan du erstatte sollys vaskemiddel for sæbe på hårde overflader som fliser.

Frugt

Du kan vaske din frugt med en specialitet frugt skyl istedet for benytter kun vand. Hvis du ikke vil købe en speciel rengøring løsning, vaske din frugt med sollys flydende opvask detergent. Mix et par dråber opvaskemiddel med varmt vand, og dyp frugt i løsningen. Gnide huden af frugten, og skyl den grundigt med rent vand.

Skadedyrsbekæmpelse

I stedet for ved hjælp af bug spray med giftstoffer, skal du bruge sollys vaskemiddel til at holde skadedyr væk fra din haver. Bland ca 1 tbsp. vaskemiddel med ca 1 gallon af vand, og fyld en sprayflaske med blandingen. Sprøjte planterne i din have med blandingen en gang om ugen. Ligesom de fleste pest kontrol løsninger dræber dette både skadelige og gavnlige insekter.

Rengøring tæpper

Rense dit tæppe ved hjælp af sollys opvask detergent i stedet for at bruge en spray renere. Kog omkring 2 kopper vand, og tilsæt 1/2 kop af sollys til blandingen. Fjern blandingen fra varmen. Pisk blandingen ved hjælp af en egg beater eller elektrisk mixer, og anvende det på dit tæppe ved hjælp af en svamp. Selvom denne renser tæpper, undlader det at fjerne betydelige pletter.

Tøjvask

Ved at tilføje sollys sæbe til dit vasketøj, øge du rengøring af vaskemidlet. Opløse 3 tbsp. vaskemiddel i kogende vand, og hæld blandingen i din vaskemaskine ud over halvdelen af den sædvanlige mængde af vaskemidler. Tilføje sollys vaskemiddel til tøjvask øger risikoen for farvning eller blegning tøj. Teste blandingen på gamle tøj, håndklæder og klude til at undgå ved et uheld ødelægger en favorit artikel af tøj. Da sollys vaskemiddel er designet til sart hud, er det usandsynligt, at føre til kløe eller ubehag.

Iblødsætning retter

Hvis dine gryder, pander, skåle eller kopper nægter at frigive mad fast til dem i løbet af opvask cyklus, sættetid dem i vasken. Hæld 3 sprøjter af vaskemiddel i en tilsluttet vasken, som du kører det varme vand. Tilsættes retterne til vasken, og vasken til at fylde ca. to tredjedele af vejen med varmt vand. Blød retterne, indtil vandet når stuetemperatur. Efter iblødsætning, køre retterne gennem opvaskemaskinen endnu en gang ved hjælp af den relevante mængde vaskemiddel. Undgå iblødsætning retterne for mere end et par timer eller vandet kan spise løs på metallet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com