Hvad blomster som delvis til fuld sol?

April 27

Hvad blomster som delvis til fuld sol?

Medmindre du bor i et stærkt skovklædt område, er chancerne du har sektioner af åbent land på din ejendom, der modtager fuld sol eller delvis solen hele dagslys timer. Der er ingen knaphed på landskabspleje arter for sådanne betingelser, med en bred vifte af flerårige blomster, blomstrende buske, blomstrende træer, blomstrende vinstokke og blomster, der udvikler fra pærer tilgængelige for disse websteder.

USDA Zone 2

Trods koldere klimaer som dem i USDA plante hårdførhed zone 2 er der blomstrende muligheder for solrige steder. Træer som amerikanske linden, hvide willow og chokecherry producere iøjnefaldende blomster. Flerårig blomster kandidater er par for zone 2, men arter som snigende phlox, thimbleweed og sang spurv hybrid af Daglilje tager fat i denne zone. Løvfældende buske med fine blomstrende effekt omfatter fælles ninebark, en bush vokser til 10 fod og sætter hvide juni blomster. Sibirisk squill er en pæreformet blomst, der er udstyret med dybblå blomstrer.

USDA Zone 4

Vintre i USDA zone 4 er mindre alvorlig end zone 2 og 3, men stadig teste en blomstrende plante hårdførhed. Stadig der flere arter i fuld sol findes løgformet planter som Nikkende løg, prairie løg, krokus og herlighed af sne. Træer med blomster til denne region omfatter catalpa, serviceberry og Juneberry. Catalpa er navnlig en interessant model, med store blade, trompet-lignende blomster og deraf følgende hængende beanpods. Flerårig valg stigning i zone 4, med de Daglilje og solhat kultivarer navnlig er rigelige. Blomstrende vinstokke er levedygtige i zone 4; clematis kultivarer er især talrige, herunder lille Nell og Golden Cross.

USDA Zone 7

De solbeskinnede steder i zone 7 er muligt plantning websteder for bredbladet evergreens med blomster, som kinesiske frynser-blomst og træ heath. Windflowers, purløg og en overflod af lily arter udvikle fra pærer i denne zone. Stauder til solen i zone 7 vist kæmpe isop, solhat, vilde jordbær, iris, Storkenæb og have floks blandt deres rækker. Lille 6 - 8 fods vinstokke som vilde passionsblomst og meget længere dem, som potentielt 60-fods crimson glory vine, blomst voldsomt i de solrige himmelstrøg i denne zone.

USDA Zone 10

Mexicanske petunia, oleander og Shooting Star sort af gardenia er eksempler på bredbladet evergreens kunne vokse i zone 10 's sunshine. Spider lily, crinum og ananas lily ligeledes som løgformet planter. Dværg Granatæbler og beautyberry er to typer af løvfældende buske håndtering af varme og fugt af en zone 10 sommer og stadig udklækker attraktive blomster og frugter. Forskellige åkander, pennywort og cupflower er stauder for disse betingelser. Træer kendt for deres blomster i denne zone omfatter to former for magnolier, sweetbay type og sump magnolia. Mandevilla og herlighed bower glans som blomstrende vinstokke i fuld eller delvis sol i zone 10.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com