Hvordan fjerner jeg brudt hus dørhåndtag?

August 24

Hvordan fjerner jeg brudt hus dørhåndtag?

Brækket dørhåndtag er en fælles begivenhed i mange husholdninger. Selv om designet til at fungere under ekstrem skældsord, dørhåndtag slides og i sidste ende ikke, forlader den beboer fanget i eller nægtes adgang til et bestemt rum. At fjerne brækket dørhåndtag er en nem gør det selv-hjem forbedringsprojektet. Døren håndtag mount til døren med to bearbejdet skruer. Med nogle modeller dækker en dekorativ adgang plade monteringsskruer. I begge tilfælde, et par fælles husholdning værktøjer, sammen med et par tips, er alt du behøver at fjerne brækket dørhåndtag.

Instruktioner

•Fjern de to maskinskruer placeret på hver side af døren håndtag, med en stjerneskruetrækker hoved eller kærv skruetrækker. Af sikkerhedsmæssige årsager er adgang til skruerne på dørhåndtaget låsning side. Døren håndtag typer, der skjuler monteringsskruer med en dekorativ plate kræver yderligere skridt til at få adgang til monteringsskruer. Brug en kærv skruetrækker til at trykke på fanen placeret på nakken af knop mens samtidig trække det for at frigive knop fra akslen. Find slot på den side af den dekorative plade og indsætte skruetrækker til at pop plade off sin base, således at få adgang til monteringsskruer.

•Tag døren håndtag knapper ved at trække dem udad fra hver side af døren. En af håndtag dørhåndtag har typisk en aksel, der er knyttet til den.

•Tag monteringsskruer, der sikre låsen forsamling til døren, ved hjælp af den gældende slags skruetrækker. Skub låsen samling udad og fri af døren. Hvis låsen forsamling ikke kommer gratis let, bruge kærv-skruetrækker til at lirke eller lægge pres at frigøre det fra døren mens være omhyggelig med ikke at beskadige den dør finish.

Tips & advarsler

  • Brug et par nåle-næse tænger til at fjerne strippet eller brudt skruer.
  • Købe en ny dørhåndtag med det samme tilbageslag til at undgå problemer. Tilbageslag er måling fra midten af håndtaget hul på den førende kant af døren.
  • Pas på ikke at beskadige den dør finish under fjernelse og installation af dørhåndtag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com