Hvordan at justere varmen på en bruser armatur

April 30

Hvordan at justere varmen på en bruser armatur

Du kan ikke vide det, men dit brusebad hane maksimale temperatur er justerbar. Mange bruser vandhaner har i dag en grænse stop, en lille knop, der tillader håndtag at dreje patronen længere åbent mod den varme side, hvilket øger varmen i dit brusebad. Hvis du finder dit vand er ikke varm nok, eller ikke forbliver varme længe nok, kan problemet ikke være din vandvarmer, men dit brusebad hane.

Instruktioner

•Anvend en unbrakonøgle til at skrue håndtaget er gevindtap langs bunden af vandhanen håndtaget eller under en plastik hætte på toppen af håndtaget. Lirke ud af fælles landbrugspolitik med en lille kniv eller flad-head skruetrækker, så Skru håndtaget. Hvis din vandhane er en løftestang stil håndtag, lirke ud cap cover på toppen af håndtaget og skru cap monteringsbeslag.

•Find grænse stop, en lille, runde dial på slutningen af vandhane patron. Denne del er normalt ret under den fælles landbrugspolitik eller håndtaget på en vandhane.

•Drej grænsen stoppe mod den varme side, eller som angivet på grænse-stop at øge vandets temperatur. Hvis du ikke kan se angivelse af, hvilken side at dreje håndtaget, Visualiser hvilken måde at slå stop for at tillade håndtag at dreje mod den varme side.

•Test vand ved at dreje patronen stilken til at køre det varme vand. Lad vandet løbe i flere minutter, og tage vandtemperaturen med et termometer. Justere grænse stop som nødvendige for den endelige temperatur du ønsker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com