Sådan foretages fejlfinding af ledninger for et soveværelse

May 2

Sådan foretages fejlfinding af ledninger for et soveværelse

Det elektriske ledninger systemet i et hjem er meget komplekst og farligt at arbejde med, hvis du er uerfaren. Grundlæggende fejlfinding kan sikkert gøres hvis du tager dig tid og pleje til at være forsigtige og ikke forsøger at løse problemer, du har begrænset viden. Hvis du oplever et særligt problem med soveværelse ledninger, bør du tage omfattende noter beskriver alle aspekter af problemet med tiden før begyndelsen til fejlfinding af det.

Instruktioner

•Indstil som kredsløb dit soveværelse afsætningsmuligheder og lys switches er på. Tænde alle lysene i soveværelset og sætte en tændt lygte i hver beholder. Kun den ene side af beholderen skal en lampe. Har en person arbejder langsomt for at slukke og tænde breaker switches på boksen breaker én efter én indtil lamperne slukke. Hvis alle lamper går ud sammen, så er alle beholdere og switches på den samme kredsløb. Hvis nogle går ud, mens andre bo, fortsætte med at søge efter det kredsløb, der står bag disse lamper. Tegne et diagram af værelse og note som beholder og skifte går med hvilke circuit breaker switch.

•Indstil din multimeter til at læse AC og stik den sorte og røde test sonder til beholderne. Læsning bør være mellem 110V og 120V. Det er muligt, at et multimeter vil læse det ordentlige beløb af nuværende men apparater eller lamper stadig vil ikke arbejde, mens tilsluttet. Dette er et stort problem i ledningsnet og bør kontrolleres af en kvalificeret elektriker.

•Drej sluk for alle de soveværelse kredsløb på boksen vigtigste breaker. Kontroller af dobbeltkontrol, at magt er ud af enten koble en lampe til beholderne eller ved hjælp af din multimeter. Skru og fjern ansigt plader til beholdere og switche.

•Løsn beholdere og switche og forsigtigt trække dem væk fra boksen kredsløb. Se efter løse ledninger, ledninger hvor nøgne kobber er rørende nøgne kobber fra andre wire, brændt eller misfarvet isolering, scorch mærker overalt i den boks, eller dækker og wire nødder, der kommer løs. Spænd alle ledninger til skruerne, og om nødvendigt erstatte en løs ledning møtrik med en frisk. Hvis to ledninger synes at være for tæt på hinanden, kan du prøve at flytte eller skubbe en til en lidt mere afsides beliggenhed. Sætte alting tilbage sammen, når du er færdig, og slå den vigtigste kredsløb igen.

•Recreate betingelser hvis du kan, når du ved, at der opstod et problem. For eksempel, hvis soveværelse breaker ture en gang eller to gange om ugen, derefter ved at observere hvad der sker hver gang kan du omgøre den målrettet for at se hvad der sker. Det kan være så simpelt som en hårtørrer, ved hjælp af alle tilgængelige kredsløbet, når nogen slår soveværelse overhead lys, trække mere strøm end kan håndteres af breaker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com