Hvordan til at dræbe mug på sidespor

May 3

Hvordan til at dræbe mug på sidespor

Sidespor på et hjem er udsat for ekstreme vejrforhold som regn, sne, is og overdreven varme. Disse betingelser kan forårsage mug til form på sidespor. Mug på sidespor kan mindske det generelle udseende af dit hjems ydre. Ud over vejr elementerne udleder træer en sukkerholdig stof, der er blæst med vinden og ofte klæber til sidespor. Dette sukker er en optimal fødekilde for skimmel. Dræbe mug på sidespor for at holde ydre af dit hjem ser pæn og ren.

Instruktioner

•Mix en opløsning af eddike og vand i en stor spand. Brug 1 del hvidt destilleret eddike og 3 dele vand.

•DIP en scrub pensel i spanden og krat træbeklædningen. Hvis den støbte sidespor er højere oppe på hjemmet, brug en stige og/eller en push kost til at fjerne formen. Arbejde i sektioner ikke mere end 7 fod bred på én gang for at forhindre den rengøring løsning fra tørring op på sidespor.

•Rinse sidespor lige væk med vand fra en haveslange til at fjerne rengøringsmiddel og resterende mug. Dysen af slangen til en let tåge spray, og skyl oppefra og ned mod jorden for at undgå at tillade vand at sive bag sidespor.

•Kombiner i en spand 1 gallon varmt vand, 1 kvart klor blegemiddel, 1/3 kop flydende Tøjvask sæbe og 2/3 kop af en pulveriseret renere såsom komet eller Ajax. Anvende denne løsning på samme måde som eddike, arbejder i små sektioner og skylning straks. Husk på, at klor blegemiddel er giftigt og kan beskadige planter og omkringliggende landskab. Test rengøringsmiddel på et iøjnefaldende sted af sidespor for farveægthed, før du anvender over hele overfladen.

•Brug ilt blegemiddel som et ugiftige klor blegemiddel alternativ til at dræbe mug på sidespor. Kombinere mellem 2 og 8 ounce af ilt blegemiddel i en haven sprøjte med 1 gallon varmt vand. Den nøjagtige vand til blegemiddel forhold vil variere afhængigt af koncentrationen af natrium percarbonate i ilt blegemiddel. Check etiketten for specifikke blanding instruktioner. Anvende en generøs belægning af ilt blegemiddel blandingen på de støbte sidespor. Lad den trænge sidespor i ca 15 minutter. Du kan eller skal muligvis ikke til at skrubbe sidespor med et krat pensel. For mindre omfattende skimmelvækst, vil ilt blegemiddel alene ofte fjerne formen. For skrappere mug pletter, skal du skrubbe sidespor med en børste. Skyl sidespor med vand fra en haveslange.

Tips & advarsler

  • Dække planter, blomster og andre landskabspleje med plast før du bruger klor blegemiddel på din hus sidespor, og forhindre klor afstrømning fra iblødsætning i jorden. Dette vil beskytte landskabspleje fra farerne ved blegemiddel.
  • Bære beskyttende briller og gummi handsker, når du arbejder med rengøringsmidler. Nogle rengøringsmidler kan indeholde kemikalier, der kan irritere huden eller øjnene.
  • Altid teste rengøringsmiddel du bruger på en inconspicuous område i træbeklædningen. Der er en bred vifte af materialer, der anvendes til at gøre hus sidespor, så vær sikker på, at det produkt, du bruger ikke skade eller misfarve dit sidespor.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com