Trappe gelænder Installation

May 5

Trappe gelænder Installation

Håndlister hjælpe folk klatring trapper ved at give dem noget at holde fast og bevare deres balance. Installere håndlister er en forholdsvis nem proces, men de vil kræve nogle grundlæggende viden om byggeri. Før du installerer jernbane, har du også tjekke koderne for installation af gelændere til Sørg for du er at sætte i skinnen i den rigtige højde, selvom du kun installerer opgraderinger ind i dit hjem.

Instruktioner

•Sæt den plan flade mod kanten af en trappe. Markere stedet med en Sharpie på det niveau, hvor toppen af trappe opfylder niveauet. Brug et målebånd til at måle den ønskede længde for Håndliste på niveauet. Gør en anden mærke øverst på niveauet i passende længde.

•Measure tykkelse på skinnen og højden af monteringsholderen. Fratrække disse målinger fra din højde krav til rækværket. Måle længden af gelænder og beslag ned fra den øverste mærke på håndtaget. Tegn en streg på niveauet for de nye målinger. Placer målebåndet mod væggen og mark med en blyant hvor monteringsbeslagene skal placeres efter din nye målinger.

•Coat streng i kridt støv. Strække streng tæt fra den ene væg mark til den anden. Trække strengen og snap det tilbage for at gøre en kridtstreg på væggen for at se hvor rækværket bør tilpasse den til væggen.

•Flyt en stud finder langs linjen, indtil du finder den første kant af stud. Marker kanten af den første side af stud. Flytte stud finder langs den modsatte kant, indtil du finder den anden kant. Markere denne kant.

•Drill et hul i midten af stud for den første beslag. Bruge øvelsen til at skrue i den første beslag. Gentag processen for den anden beslag.

•Sæt Håndliste ved siden af støbning langs trappen. Markere med blyant på rækværket langs de øverste og nederste hjørner af støbning. Skær kanterne med en 45-graders vinkel, så rækværket passer til længden af støbning. Lim afskårne ender vender modsat på enderne af rækværket for at oprette et hjørne. Styrke lim med negle.

•Sæt Håndliste på beslagene. Kontroller rækværket linjer langs linjen kridt og at enderne passer ind mod væggen. Skru beslagene på rækværket ved hjælp af paneler og skruer, der kommer med parenteser.

Tips & advarsler

  • Spørg en anden person til at hjælpe dig med at installere rækværket, fordi det kan være svært at gøre alene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com