Hvad er den korrekte måde at installere en døde Bolt?

May 7

En døde bolt tilføjer betydelig sikkerhed til en udvendig dør, hvilket gør det vanskeligt at bryde ind ved at bryde døren i, bryde en regelmæssig knop og lås eller omgåelse knop lock mekanisme. Installere en deadbolt er en moderat let opgave, der kræver nogle få værktøjer og omkring to timer af tid.

Cylinder placering

Vælg en placering på døren hvor døde bolt ikke vil forstyrre driften af dørhåndtag eller lås eller eventuelt en skærm eller storm døren håndtag og lås. En god position er 8 til 10 inches over en dør knop, hvis det ikke vil blande sig med noget. Måle tykkelsen af døren og placere skabelonen leveres med deadbolt i overensstemmelse hermed. Tape skabelonen på plads. Kontroller instruktionerne for korrekte bit størrelser før begyndelsen.

Bore gennem center placering på skabelonen med en 1/8-inch borehoved, hele vejen gennem døren. Holde boret niveau og vinkelret på døren overflade. Sæt den korrekte størrelse hul saw i boret og bruge den pilot hul starte saven i døren. Når du er omkring halvvejs gennem, fjerne saven og komplet hul udskæring fra anden siden. Dette forhindrer opsplitning.

Døde Bolt placering

Boret ind i kanten af døren med en 7/8-inch spade smule indtil du når hulrummet lavet af hullet så. Placer bolt mekanisme i dette hul og markere monteringspositioner skrue hul med en syl eller center punch. Bore disse steder næste og midlertidigt montere bolt på plads. Brug en hobbykniv til at omhyggeligt skriver omkring bolten monteringsplade. Fjerne bolten og skære en fordybning til døde bolt med en mejsel, så døde bolten Monteringsplade er flush til overfladen af dør kanten.

Installere døde bolt med de medfølgende skruer. Tilføje døde bolt låsemekanisme. Sørg for siden med bolt huller er inde. Lock mekanismen vil passe ind i hulrummet og gennem døde bolt. Tilføje bolte og skrue dem ind i den lås. Dreje nøglen eller knop bør gøre døde bolt dias nemt ind og ud af døren kant.

Døren Jamb

Markere ansigt af døde bolt med læbestift. Luk døren fast, så låsen fangster. Slå tasten eller knop, så døde bolten ansigt kontakter døren jamb. Bruge en 7/8-inch eller andre angivne størrelse spade smule for at bore i døren jamb på det markerede sted. Brug et stemmejern til brugerdefineret fit forstærkende pladen til døren jamb. Når pladen passer ind i fordybningen, markere plade disposition og strejke plade disposition på døren med en hobbykniv.

Mejsel en fordybning til strejke plade og forstærkende plade. Bore 3/16-inch pilot huller til strejke plade og forstærkende plade. Sikre den forstærkende plade til døren indramning ved hjælp af 3 til 3-1/2-inch skruer. Montere strejke plade med de medfølgende skruer til at afslutte jobbet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com