Bør jeg skære en Dianthus efter det blomstrer?

May 7

Dianthus er en blomst, der er fælles i et moderat klima hele sommeren. Denne blomst er også kendt som en lyserød og får navnet fra sin lyse pink hud efter det blomstrer. De først vises i sommermånederne og forblive lyse og sunde i efteråret i den rigtige vækstbetingelser. Deadheading, eller at fjerne brugt blomster, tilskynder anlægget til at producere mere blomstrer.

Undersøge dine blomster

Det første skridt til at bestemme, om du skal skære ned din dianthus blomstrer ser på blomsterne på anlægget. Hvis nogle af blomsterne er døde, bør visnen, udvikle huller eller pletter, de fjernes.

Trimning blomster

Afskårne blomster 1/4 tomme over det næste sæt af sunde blade. Skære døde eller døende blomster vil tillade blade nedenunder for at forblive sunde ved at udsætte dem for mere sollys, luft og vand.

Beskæring efter blomstring

Beskære off enhver grene, der vises syge, langbenet eller der krydser over eller gnider mod andre grene.

At holde din plante velplejede

Skære ned dine blomster vil også gøre dianthus lettere at administrere. Hvis du trimme uregerlige blade, blomster, stængler, sticks eller grene, vil du tillade sundhedstegn at tage spidsen. Du vil holde dit anlæg godt manicured og du vil have det ser sit bedste. En flot dianthus vil ikke være alt for tætte og sig vil indslag de sundeste blade på ydersiden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com