Hvordan at stable plast harpiks stole

August 27

Mange mennesker bruger plast harpiks stole i miljøer, såsom hospitaler, skoler, virksomheder, events og hjem. Handelsklasse plast harpiks bruges til at lave stolene er ikke kun stærke og holdbare, men let at rengøre og vedligeholde. Selv om plast harpiks stol design varierer, mest plast harpiks stole består af to typer-folde og ikke-sammenklappelige stole. Som et resultat, stabling plast harpiks stole — som med ethvert stabelbar stol — kræver forståelse stol typekonstruktionen og de måder, du kan bruge dette design for at stable stolene sammen lodret eller vandret.

Instruktioner

Plast harpiks klapstole

•Vælg en placering at stable din stole — mod et robust væg eller partition, en tabel eller et gulv, eller på en stol-stacking dolly eller hængende rack.

•Grasp stolen tilbage af den første klapstol i den ene hånd og sædet i den anden og bringe de to sammen til at folde stolen.

•Sæt stol i din stabling område. Lean stol mod en lodret overflade eller lægge det på en vandret overflade med forsiden af stolen vender overfladen. Hvis du bruger en stol-stacking hængende rack, slide bar mellem stoleben over en rack krog.

•Klap næste stol og placere det mod eller oven på den første stol.

•Gentag processen indtil du har en stak på fem til otte stole — eller en stak, der sikkert fylder din dolly eller hængende rack- og derefter starte en ny stak, hvis du har ekstra stole.

Ikke-foldning plast harpiks stole

•Anbring den første stol i det område hvor du skal stable dine stole eller på en bevægelig stacking stol vogn.

•Pick op den næste stol, Placer den direkte over den første stol og derefter skal du blot placere det på toppen af stolen. Hvis din ikke-klapstol har løkke-stil våben, glide bagben gennem bagsiden af armlæn løkke som du placerer forsædet. At stable "single-piece" (støbt fra ét stykke) plast harpiks stole med løkke-stil våben, kigge efter stabling riller på ydersiden af hver stol ben — et design udviklet til at rumme close-fit stabling. Når du skubbe bagben gennem armlæn løkken benene på den øverste stol skal glide på plads ned i rillerne, stabling de to stole tæt sammen.

•Gentag processen indtil du har fuldført din første stakken og derefter gentage efter behov.

Tips & advarsler

  • Aldrig stack mere end otte plast harpiks stole på et tidspunkt (tre eller fire Hvis stolen har flad vandrette arme) medmindre stabling små stole eller ved hjælp af en dolly/hængende rack. Over stabling kan forårsage stakke for at vælte/dias ud af position. Desuden, kan hver stol i en stak, undtagen den øverste eller udenfor stol, lægge pres på de andre stole. Over stabling forhøjelser, pres og kan forårsage permanent bøjning/vridning skade afhængigt af hårdhed eller klasse af plast harpiks.
  • Udvis altid forsigtighed når stabling plast harpiks stole, der har metalben som maling på benene kan ridse som du stak.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com