Anvendelsesmuligheder for hængende sko arrangørerne

May 11

Anvendelsesmuligheder for hængende sko arrangørerne

God organisation fører til mindre rod, mere plads og mindre af dine personlige tid brugte forsøger at finde ting i dit hjem. Mange produkter findes for at organisere dit hjem lettere. For eksempel, en hængende sko rack har flere rækker af store lommer betød at holde sko. Men at sko rack kan hjælpe dig med at organisere flere værelser i dit hjem--fra badeværelse til dit hjemmekontor.

I badeværelset

Størrelse og form af de individuelle lommer passer mange skønhed værktøjer og forsyninger, rengøringsmidler eller reservedele toiletpapir. Prøv at udfylde hver række af lommer med et sæt af produkter. For eksempel, ansigtspleje produkter på den øverste række, efterfulgt af hårplejeprodukter, efterfulgt af sæber og cremer. Du kan også bruge hængende sko arrangør for et enkelt formål, såsom holde ekstra ruller papir håndklæder eller placere en rengøring produkt i hver lomme.

På kontoret

Brug en hængende organisator for at holde løs nipsgenstande og forsyninger i dit kontor. Dybden af lommerne passer større værktøjer som hæftemaskiner men fungerer også godt for mindre forsyninger som papirclips. Bruge hængende sko organizer som en stor visitkort arrangør. Med en gennemsigtig organizer, kan du placere et visitkort i hver lomme vender udad.

I skabet

Hængende sko arrangørerne var bygget til at holde dine sko. De arbejder bedst holder flade eller mindre sko som sandaler. Du kan også bruge assistent til at holde nogen små emner i skabet. For eksempel sætte hatte, tørklæder og bælter i lommerne. Organizer vil passe over på bagsiden af skabet døren eller hænge fra rack. Anbringe mindre tøj og sko i en organizer vil hjælpe mindske rod i skabet og gøre emnerne lettere at finde.

På et håndværk Station

Små stykker brugt i de fleste håndværk, såsom scrapbooking, maleri eller decoupage kan blive rodet og mistes let. En hængende sko organizer vil hjælpe dig med at holde rod til et minimum ved at give dig en lomme til at placere hver enkelt type af element. Det vil også forhindre dig i at miste små stykker. For eksempel gøre en scrapbog organizer ved at organisere brads, frimærker, klistermærker, lim, bånd eller små papir scraps i individuelle lommer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com