Sådan Stop alger i en dam

May 12

En haven Dam kan gøre en dejlig tilføjelse til enhver baghave. Desværre, når en over overflod af alger infiltrerer vandet, kan du stå tilbage med en skumle grønne vandhul. Der er mange enkle trin, der kan træffes for at holde vandet i en Dam klart og sundt.

Instruktioner

•Brug overflade planter at give delvis blokering af solens stråler, som hjælpe grøn og streng alger til at trives. Vand hyacinter og åkander er gode valg til dette formål. Sollys kan også blokeres ved hjælp af en akvatisk sun blocker i vandet.

•Rengør dammen med et net. Fjernelse af henfaldet blade og planter betyder færre næringsstoffer efterladt for alger til at forbruge. Når dammen er blevet grundigt rengjort, overveje at få en dam skimmer at holde vandet rutinemæssigt fri for snavs.

•Incorporate gavnlige pond bakterier i vandet. Dette kan ses i afsnittene landskabspleje af stormagasiner eller hvor som helst at hjem Dam forsyninger sælges. Gavnlige bakterier, en gang i vandet, nedbryde fiskeaffald i nyttige nitrater og lever af de samme næringsstoffer, som algerne forbruger. Det væsentlige, tilføje gavnlige bakterier udrydder planktonalger ved at indtage sin fødevareforsyning.

•Tag streng alger manuelt ved hjælp af en pind af ru træ. Rake stick gennem områder af vand hvor streng alger trives og hvirvel, lade algerne ombrydes sig omkring træet. Fjern stokken fra vandet og rense ud algerne. Fortsætte indtil en tilfredsstillende mængde er fjernet.

•Hold en beskeden befolkning på fisk i dammen. Enorme mængder af fisk producere enorme mængder af affald, som kan være en gavnlig næringsstof for plankton og streng alger.

•Undgå at overfodre dam fisk. Sidesten fiskefoder er overladt til at nedbrydes. Når det sker, bliver det en banket for alger.

Tips & advarsler

  • Undgå kemiske algedræbende når det er muligt. Disse kan forårsage en øko-chok, som kan være skadelige for fisk og plante liv i dammen. De kan også forårsage døde alger til at synke til bunden af dammen, at skabe en slam-lignende materiale.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com