Træer med grædende grene

May 13

Træer med grædende grene

Gartnere vokse træer med grædende filialer til deres æstetiske appel, da disse træer giver et alternativ til træer med opretstående grene. Grædende grene beskriver stængler og overordnede grene, at hænge nedad. Listen over grædende gren træer omfatter stedsegrønne og løvfældende arter. Nogle grædende gren træer, blomster og tåreperser europæiske beeches, producere en prangende vifte af blomster i foråret.

Willows

Alle piletræer hører hjemme i Salix slægt af planter og er ofte benævnt "gråd piletræer." Hængepil navn er faktisk navnet på en willow kultivar, ikke navnet på den hele slægt af piletræer. Men alle piletræer har den hængende gren karakteristiske. Willows er løvfældende træer, hvilket betyder, at de mister deres blade, når temperaturerne falde i efterår og vinter. Nogle willow arter fundet i den vilde er de hvide pil (Salix alba), Brewers pil (Salix breweri) og grå pil (Salix cinerea). De fleste willows er hjemmehørende i Asien og Europa, men nogle arter som sort (Salix nigra) og revlen piletræer (Salix exigua), er fra Nordamerika.

Evergreens

Stedsegrønne træer opretholde deres blade hele året, hvilket betyder, at de ikke mister deres blade i efteråret eller vinteren. Da de ikke mister deres blade, når temperaturen falder, plante gartnere grædende evergreens som dekorative stykker. En af de højeste grædende stedsegrønne arter er Rocky Mountain enebær (Juniperus scopulorum), som vokser op til 30 fod høje. Dette træ er hjemmehørende i regionen Mountain West i USA. Andre evergreens med grædende grene er Yaupon kristtorn (Ilex vomitoria), kinesiske elm (Ulmus parvifolia), rødgran (Picea abies) og bottlebrush (Callistemon viminalis).

Blossoms

To blossom træer har hængende grene, sne springvand græd kirsebær (Prunus spp. 'Snofozam') og fersken (Prunus persica). Blomster er træer med en prangende visning af lyserøde eller hvide blomster fra marts til maj; den nøjagtige blomstrende periode for blomster varierer fra art til art. Disse træer er også kendt som stenfrugt træer, da frugt på blomster har hårde frø i midten af frugtkødet. De fleste stenfrugter er spiselige for mennesker. Eksempler på stenfrugter er æbler, ferskner, kirsebær og blommer.

Tåreperser europæisk bøg

Den tåreperser europæisk bøg (Fagus sylvatica) er en løvfældende træ indfødte til Europa. Dette træ vokser mellem 30 til 50 fod og funktioner grønne blade, der bliver til kobber i efteråret. Tåreperser europæiske beeches er i stand til at vokse gennem det meste af USA, bortset fra nogle områder i det sydvestlige USA og sydøst. For at dyrke bedste, foretrækker tåreperser europæiske beeches fuld sollys og vande et par gange om ugen. Overwatering forårsager lungeskader træets rødder. Gartnere skal plante tåreperser europæiske Bøge fra fortove, da den træernes rødder ofte dukke op over jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com