Hvordan man dyrker en blomst fra en frø

August 28

Voksende blomster fra frø er en sjov og økonomisk måde at omdanne din have til en personlig haven. Ikke mere spildt ture til de lokale havearbejde nursery kun for at opdage de ikke bære farve eller række blomster du planlagt til din have. Start din blomster fra frø giver mulighed for at dyrke planter, der passer til præcis, hvad du forestiller dig til din have. Så picture din ideelle blomsterhave. Her er hvordan man slår denne haven drøm til virkelighed.

Instruktioner

•Acquire blomsterfrøVælg høj kvalitet blomsterfrø fra en velrenommeret plante selskab. Frø købt fra en etableret frøfirma vil producere sundere blomster. Alternativt deltage i en blomst frø-swapping gruppe eller indsamle frø fra din etablerede blomsterhave. Vær dog opmærksom på, at formeringsmateriale fra havefrø ikke kan resultere i en ægte blomst klon.

•Forbered haven sengeEfter at haven senge er helt optøet, rive en glat jordoverfladen for dine blomsterfrø. Fjern sten og ler clods fra jorden og kam haven sengen i en bøde-tekstur. Tilføje kompost og organisk kosttilskud til dine blomsterbede og grave dem en dybde af 6 til 8 inches. For at undgå svag kimplanter, undgå at tilføje kvælstof under flower bed forberedelse. Vand blomsterbedet grundigt og lad det dræne i mindst 24 timer.

•SOW blomsterfrøFor små, fine blomsterfrø er det nemmeste at blande dem med sand for jævn fordeling over haven bed overflade. Tryk fine frø forsigtigt ned i jorden med bagsiden af din spade. For større blomsterfrø, grave lavvandede skyttegrave og hånd placere frøene så dybt og langt fra hinanden som anbefales til den særlig blomst. I begge tilfælde Sørg for dækker jorden er fin og porøs nok for unge frøplanter at presse igennem.

•Kapacitet haven sengeSættetid dine blomsterfrø i rede jorden helt. Din første vanding skal gøres meget omhyggeligt for at undgå forstyrrende frø placering. Et fint hånd mister er det bedste valg til at forhindre frø fra sammenklumpning sammen eller, værre, vaske væk. Vand dine blomsterfrø så ofte, som er nødvendig for at holde flower bed jord jævnt fugtig, men ikke kingsize. Stående vand vil rådne dine frø. Når dine frø har spirede, begynde vanding din blomst spirer med et fint hose spray.

•Nyd blomster i din haveTillykke. Haven er fuld af blomster, du er vokset fra frø. Med en smule af pasning, pleje og naturens hjælp bliver din drøm haven en realitet. Tag tid til at nyde din have og beundre herligheden. Og glem ikke at lugte blomsterne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com