Sådan foretages fejlfinding af Elliott kompressorer

May 15

FS-Elliott fremstiller et sortiment af oliefri centrifugal luft og gas kompressorer. Elliott har været fremstilling kompressorer siden 1910 og deres produkter sælges over hele verden. Fordi de er oliefri, hjælpe de for miljøet. Når der opstår problemer med kompressoren, se ud for utætheder i tank og slanger, defekte regulatorer og knækkede plejlstænger. Kør gennem en grundlæggende checkliste før du ringer til en service.

Instruktioner

•Sørg for at se, at AC-ledningen sidder sikkert, hvis kompressoren ikke vil fungere. Tryk på reset-knappen. Justere pressostat, hvis det ikke gør kontakt. Har pressostat udskiftes om nødvendigt.

•Kontrollér tank pres gauge at se, at tanken er bygge pres, hvis kompressoren producerer meget lidt eller ingen luft. Hvis trykket bygning, men der er ingen pres for at slangen kunne regulator være slemt. Har en kvalificeret Elliott servicetekniker udskifte regulator. Inspicere bælte for løshed. Stramme bæltet efter behov. Stramme afløb pik under kompressoren. Luften kunne utæt derfra. Inspicere air linje forbindelser for at sikre de er alle sikkert.

•Tag kompressor hoved hen til indskrive nemlig beskadiget komponenter, der kunne utæt luft. Fjerne rørene fra kompressoren hoved. Fjern de bolte, der holder toppen af kompressor hoved på plads. Bruge en gummihammer og skruetrækker til at trykke under kanten af hovedet. Fjerne hovedet. Løft ventilpladen. Dette er den flad metal plade direkte under hovedet. Kontrollere pladen og andre komponenter til revner eller skader. Hvis du bemærker misfarvning på ventilen plade pakninger, kunne dette indikere en lækage. Erstatte komponenter efter behov.

•Tag AC netledning og vende langsomt svinghjul på bagsiden af pumpen i hånden. Kontroller, at stemplerne stiger og falder som du tænder svinghjul. Hvis alle stempler ikke bevæger sig, kunne plejlstang være brudt. Har en kvalificeret tekniker undersøge dette yderligere.

•Stram alle bolte på luftkompressor hvis der er overdreven støj under drift. Om nødvendigt erstatte gummi vibrationer puder. Sikre, at alle fødder rører gulvet før stramning kompressoren ned.

•Kontroller, at sikringerne er den korrekte strømstyrke, hvis de fortsætter med at blæse under drift. Toppakning eller sæl, kunne have blæst. Erstatte den toppakning.

• Rengør eller Erstat filtrere luften element, hvis trykket bygger for langsomt i tanken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com