Hvad herbicider fungerer bedst til at dræbe abe græs?

May 17

Abe græsset tilhører slægten Padderok og omtales også som "Equisetales" og "scouringrush." De forskellige arter af græs i gruppen adskiller sig på grund af stilken tykkelse, højde og vegetative vækst. Græsset producerer ikke blomster eller frø men spreads med sporer, der nemt gør deres vej, hvor de er mindst ønskes, såsom landbrugsmarker. Abe græs er et fælles problem i grøfter og i nærheden af damme. En række af herbicider arbejde godt for at kontrollere væksten af abe græs.

Clopyralid

Clopyralid er citeret af Purdue University udvidelse hjemmeside som værende blandt de bedste herbicider til kontrol af abe græs. Clopyralid bruges til effektiv kontrol af en række bredbladet ukrudt i græsplæner, herunder Kløver, Mælkebøtter og tidsel. Ukrudtsmidlet er også almindeligt anvendt i landbruget afgrøder, herunder korn og sælges under forskellige handelsnavne. Clopyralid er en syntetisk form af naturligt forekommende plante hormoner kendt som "auxins." Ukrudtsmidlet forårsager unormal vækst af målrettede ukrudt, fører til hæmmet vækst og eventuel død.

MCPA

MCPA er opført ved Purdue Universitys udvidelse websted som en effektiv herbicid til kontrol af abe græs. Ukrudtsmidlet er en systemisk, post emergent herbicid, der styrer flerårige og årlige ukrudt, herunder thistle og dockingstationer. MCPA er almindeligt anvendt til bekæmpelse af ukrudt som monkey græs i en række forskellige afgrøder, herunder kartofler, ris, ærter og korn. MCPA bruges ofte i kombination med andre herbicider for forbedret ydeevne. MCPA er kombineret med clopyralid til brug på monkey græs. MCPA har et lidt højere niveau af toksicitet og potentielt kan forårsage alvorlige øjenirritation.

Glyphosat

Purdue University udvidelse nævner brugen af herbicider med aktive ingrediens glyphosat som gode valg for indskrænke væksten af abe græs. Glyphosat er almindeligt brug herbicid sælges under forskellige handelsnavne og er effektiv til bekæmpelse af græsser, urteagtige planter, dybt rodfæstede ukrudt, og endda nogle broadleaved træer, nåletræer og buske. Ukrudtsmidlet er ikke helt effektiv på alle træagtige planter og timing er en kritisk overvejelse for herbicidet at være effektive på en række af planter. Glyphosat anvendes direkte til løv, hvor det er absorberet og derefter spredt over hele anlægget. Kemiske hæmmer produktionen af aminosyrer i ukrudt, fører til eventuel død af planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com