Alternative Pest behandling for sorte myrer

May 18

Sorte myrer kan være irriterende og skæmmende skadedyr, både indendørs og udendørs. Disse små insekter er særligt tiltrukket af sukkerholdige fødevarer og ofte gøre deres vej ind i køkkener fra nærliggende reder udenfor. I nogle tilfælde kan sorte myrer faktisk bygge en rede (eller reder) inde i dit hjem. Traditionelt, pesticider, insekticider, som indeholder barske kemikalier - som kan være skadelige for kæledyr--er blevet brugt til at fjerne sorte myrer. Men der er alternative skadedyr behandlinger for sorte myrer tilgængelige.

Borsyre

Borsyre er et hvidt pulver, der udvindes i Californiens Mojave ørkenen. Pulveret har traditionelt været brugt som et træ belægning til bekæmpelse af termitter. Ifølge AlsNetBiz.com, kan borsyre også bruges til at udrydde og forebygge sorte myrer fra invaderer dit hjem. Borsyre er dødelig for de fleste insekter (men er ikke skadelige mennesker), og virker ved at angribe nervesystemet, samt at fjerne fugt fra insektet organer. Den ovennævnte kilde anbefaler blande en spiseskefuld af borsyre og en teskefuld sukker med fire ounces vand for at skabe en effektiv, anti-ant blanding. Du kan derefter anvende denne blanding på vatkugler og placere dem i de områder, som sorte myrer mest hyppige. Borsyre er også en ingrediens i de fleste baby pulver, så spreder baby pulver omkring områder med høj ant-trafik kan også være effektiv.

Diatoméjord

Ifølge Health Canada hjemmeside på HC-SC. GC.ca, diatoméjord er en anden ikke-giftigt alternativ behandling af sorte myrer. Diatoméjord er en naturligt forekommende, kridt-lignende rock, der er dannet fra de fossile rester af alger. Klippen kan nemt brydes op i et pulver, som du kan placere i og omkring ant reder eller i andre områder, som myrerne almindeligt hyppige. Ifølge ovenstående kilde diatoméjord virker ved at skrabe og beskadige ant f.ex, som forårsager myrer mister fugt, indtil de til sidst dør.

Eddike

Brug eddike er en af de mest bekvemme alterative skadedyr behandlinger af sorte myrer, som du sandsynligvis allerede har en flaske af det i dit skab. Ifølge TheFrugalLife.com, skal du gøre en løsning af en del eddike og en del vand i en sprayflaske, og derefter sprøjte ned områder at myrerne hyppige - såsom køkken bordplader--et par gange hver uge. Myrer efterlade duft stier til at guide andre myrer til fødekilder. Eddike opløser dette spor, hvilket gør det vanskeligt for myrer at finde deres vej tilbage til dit hjem.

Urter og krydderier

Ifølge TheFrugalLife.com, sort peber, cayenne, kanel, mynte og nelliker kan alle bruges som alternative skadedyr behandlinger for sorte myrer. Du skal blot drys urt eller krydderi i og omkring kabinetter og andre områder myrer hyppige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com