Hvad kan jeg bruge til at fjerne mug pletter fra stof?

May 18

Da mug kan vokse overalt hvor der er fugt og fugtighed, det kan udvikle sig på tekstiler, især dem, der opbevares i lukkede, mørke poser eller containere. Som skimmel vokser på stof, det efterlader en lugt, discolors stof og kan spise i det indtil stoffet begynder at falde fra hinanden. Hvis du opdager en støbeform problem, behandle stof straks for at undgå yderligere skader.

Fjerne formen

Fjerne enhver skimmelsporer fra stoffet før vask eller behandling. Dette gøres bedst uden for at forhindre spredning af sporerne. Med en stiv børste eller kost, feje skimmel pletten indtil sporerne er væk. Hvis du ikke kan gå udenfor, lå stoffet på et stykke papir foran børstning. Roll og smide avisen, når du er færdig.

Vask

Vask stoffet straks i din almindelige vaskemidler efter fjernelse af mug. Hænge stof til tørre i solen i stedet for tørretumbleren; tørring stoffet kan indstille enhver resterende pletter. Tage stoffet til et renseri hvis det ikke er maskine vaskes.

Forbehandling og blegning

Hvis pletten stadig synlig selv efter vask, før behandling eller blegemiddel pletten. Sættetid stof natten over i produktets forbehandling. Bleach steder det hvis ikke påvirker stoffets farve. Bruge en ikke-chlor farve sikker stof for alle stoffer. Gøre en blanding af 2 tbsp. og 1 qt. af vand til brug på blegemiddel-safe tekstiler. I stedet for blegemiddel, prøve en blanding af citronsaft og salt; lægge stoffet i solen for at tørre og skyl grundigt efter tørring.

Advarsler og forslag

Aldrig brug klor blegemiddel på silke eller uld, eller et stof, der siger "ingen klor blegemiddel" på etiketten. Farvestof vare en mørkere farve, hvis pletten er fortsat. Dette kan omfatte pletten, så du kan bruge elementet. Bruge den hotteste vand sikkert for stof for de bedste resultater.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com