Vindue behandling ideer til en stor stue vindue

August 30

Har du mange muligheder for at dække en stor stue vindue. Uanset om du blot ønsker at accent din udsmykning tema eller have en mere praktisk formål i tankerne, finder du mange typer af tekstiler, nuancer, top behandlinger, skærme og skodder tilgængelige, detailhandlere og draperier butikker, der specialiserer sig i custom-montering behandlinger til dit vindue.

Grundlæggende

Et vindue behandling tjener mere end ét formål. Det giver privatliv, styrer mængden af lys, der træder et værelse, hjælper med at isolere mod varme og kulde, og bidrager til din samlede dekorative tema. Før du kan gøre en beslutning om, hvordan du vil klæde dit vindue, du har brug at vide det primære formål med din vinduesskærm.

Når du har bestemt hvad du ønsker at opnå med din vindue behandling, begynde at kigge på forskellige stilarter. Hvis du beslutter dig at bruge gardiner eller forhæng, skal du afgøre, om de bør være stationære eller bevægelige. Bevægelige forhæng og gardiner bliver nødt til at være bred nok til at dække hele vinduet, og det kan være svært at finde færdige paneler i den korrekte bredde. Hvis du foretrækker udseendet af Lamelgardiner eller romerske nuancer, kan det være nødvendigt at få dem skræddersyet til et stort vindue. Med forhæng, gardiner eller nuancer, vil du også ønsker at overveje, om du vil bruge top behandlinger såsom kapper, swags og gesimser.

Måske ønsker du ikke at dække vinduet og kun nødt til at give personlige oplysninger om natten. I så fald kan et træ eller stof skærmen være løsningen på dit problem. Skodder knyttet til bunden af vinduet er også et godt alternativ.

Da dit vindue er stort og du skal have din skræddersyede behandling, vil omkostningerne være en anden faktor i din beslutning. Stationære vinduet paneler, der hang på hver side af vinduet vil være billigere end gardiner eller forhæng, der dækker glasset helt. En simpel stof skærmen vil koste langt mindre end custom-made Lamelgardiner eller romerske nuancer. Du bliver nødt til at balancere det primære formål med din vindue behandling med udgifterne til udførelse af det.

Vindue behandling idéer

En af de simpleste ideer til et vindue behandling er en valance, swag eller gesims. Disse top behandlinger blødgøre udseendet af en nøgne vindue uden dækker det helt. De tillader lys at indtaste rummet i løbet af dagen, men giver lidt privatliv om natten. Hvis du kan lide udseendet af en top behandling men privatlivets fred er en bekymring, kan du bruge et vindue blinde, der er monteret bag valance. Det er ude af syne i løbet af dagen, og du kan trække den om natten.

Lys-filtrering lutter gardiner eller forhæng også tillade en stor del af naturligt lys ind i rummet, men medmindre de er tæt samlet, giver ingen personlige oplysninger om natten. Du kan også bruge rullegardiner med denne form for vindue behandling for natten privatliv. Sheers er en omkostningseffektiv måde at dække et stort vindue, da de er billigere end forhæng og du kan bruge flere paneler skubbet sammen at skabe udseendet af en stor gardin.

Måske har dit vindue arkitektoniske detaljer, som du ønsker at vise. Skodder eller top-down blinds dækker kun den nederste del af vinduet, og selv om du har dem skræddersyede, skal du sandsynligvis betale mindre end en fuld-længde gardiner behandlingsprisen.

Vinduet film giver en anden løsning, når du ønsker privatliv uden at ofre naturligt lys. Du kan anvende filmen, at nogen del af vinduet, eller at hele vinduet. En ulempe at dette vindue behandling er, at det giver ingen beskyttelse mod solen, varme eller kulde.

For isolering mod varme eller kulde er forhæng eller gardiner den bedste løsning. Fuld længde, Forede Gardiner, der dækker hele vinduet når lukket vil holde dit værelse, køligere om sommeren og varmere om vinteren. Hvis du syr, er at gøre din egen paneler en god løsning til at dække et stort vindue. Hvis ikke, du kunne have dem lavet af et forhæng shop.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com