Hvorfor er min Joseph's Coat roser ikke blomstrende?

May 19

Hvorfor er min Joseph's Coat roser ikke blomstrende?

Haven roser hver tilhører en klasse og blomstre i en farve eller en farvemønster. Joseph's Coat roser vokser i to former - søjle eller små klatrere-- og blomstre i flerfarvede nuancer af rød, pink, orange og gul. En naturlig til haven espalier og buegange, Joseph's Coat er hårdfør i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 5 til 10. Manglende evne til at blomstre kan skyldes en af flere årsager.

Første sæson

Joseph's Coat roser kræver stærk rodudvikling i deres første år med vækst til at producere blomster i deres andet år. Nøglerne til stærke rødder er vand og gødning. Vand nye planter til at give 1 tommer vand pr. uge i en eller to dybe vandingerne på en regelmæssig tidsplan. Dette tilskynder rødder vokser dybt til at opfange næringsstoffer for næste år blomstrer; hyppige, lavvandede vandingerne tilskynde rødder vokser langs overfladen hvor de bliver dehydrere under tørke eller koldt om vinteren. Befrugte nye planter regelmæssigt med en afbalanceret haven gødning efter anvisningerne på pakken. nitrogen-rige gødning tilskynder blad vækst på bekostning af blomstring. Første sæsons pleje bestemmer andet - og efterfølgende-sæson blomstrer.

Eksponering

Mange nyere hybrid klatrere tolerere så lidt som fire til fem timer med sol om dagen, men Joseph's Coat er ikke en af dem. Denne gamle klatrer behov for seks til otte timer eller fuld sol. Joseph's Coat er en sun-lover for sin hele længde, også. Hvis den øvre eller nedre del af anlægget har for lidt lys, går mere energi ind i blad produktion og vokser i retning af sollys, begrænse bloom. Da Joseph's Coat roser vokser som bjergbestigere, støtter, om fritstående søjler eller espalier mod strukturer, også hjælpe planter spredt ud for at samle masser af sollys. Efterhånden som planten vokser, guide sin vækst for at sikre, at det får nok sollys at blomstre let.

Beskæring

Enhver steg behov beskæring for at fjerne døde eller tilgroede stokke, men timing er altid vigtig. Joseph's Coat er en reblooming rose, blomstrer på nyt træ. Beskæring efter knopper begynder i slutningen af vinteren eller det tidlige forår kan resultere i tab eller forsinkelse af bloom. Beskæring efter foråret blomstre kan fjerne knopper til sommer og falder blomstrer. Beskære denne rose efter planten ind hviletilstand i tidlig til midt om vinteren og godt før nogen vækst begynder i slutningen af vinteren for at sikre, at brugt Stokke er trimmet tilbage men nye vækst er ikke hæmmet.

Sygdom

Joseph's Coat, ligesom mange klatreplanter, stiger over jorden-bårne sygdomme såsom sort plet. Det er særlig modstandsdygtige over for rose rust. Anthracnose, en svampesygdom, kan begrænse bloom, og vira, der ligner rose mosaik virus producere krøllede blade, aflange Stokke og reduceret bloom. Sygdomme, der direkte påvirker blomster er botrytis blight, en sygdom almindelige i fugtige forhold, der forårsager blomsterblade at falde; og rose phyllody, en hormonel ubalance, der erstatter blomst organer med blad-lignende strukturer. Par kontrolelementer undtagen beskæring findes for disse sygdomme.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com