Måder at forankre et drivhus

May 20

Drivhuse er let, let hjemstedsfordrevne og hurtigt gjort luftbårne. Hvis et drivhus ikke er ordentligt forankret, kan gartner tabe ikke kun struktur men afgrøden vokser indeni. Den bedste forankring system for dit drivhus er afhængig af dit klima, type af drivhusgasser og din afgrøde krav. Før forankring, sikre greenhouse ligger i en god position. Overveje belysning, skygge, vindforhold og placering af elektriske og vanding systemer og kilder.

Midlertidig

Drivhuse, såsom hoop huse og plastic strukturer, som anvendes til at dække planter, der vokser direkte i jorden kan forankres direkte til jorden med stakes eller armeringsjern. For en mere robuste midlertidig foundation, grave en lille grøft størrelsen på drivhusets perimeter. Sted landskabspleje træ eller andre træ i depression. Opfyldning og sikre drivhus til fundamentet via ankerbolte boret ind i træet. Passe til forskning kemikalier, der anvendes til behandling af træ, som visse trykimprægneret woods kan udvaskes forurenende stoffer i jorden.

Andre metoder, der anvendes til at skabe grundlaget omfatter stabling og forsegling hø baller. Drivhus ejere også fylde beholdere med sand og enten grave containere i jorden plan med overfladen eller direkte placere containere på den jordoverfladen. Rør rammer er derefter sunket i containerne.

De fleste drivhusgasser kits leverer forankring materialer, men der er mange kreative måder at forankre et drivhus ved hjælp af scavenged materialer såsom tunge dæk fuld af sand, adobe klodser eller landskabspleje blokke.

Permanent

Glas, glasfiber og stiv plast drivhuse kræver permanent fundamenter, som gør drivhuse, bygget i kolde klimaer. Permanent drivhuse er forankret til betonfundamenter eller betonfliser. Linjen frost i mest kolde regioner er tre fødder under jorden. Jorden bør være udgravet til en dybde under linjen frost for isolering installation før hælde beton.

Konkrete placering er lavet af grave efter størrelse huller i de fire hjørner af drivhuset. Flere pilings er nødvendige, hvis drivhuset er mere end otte fod lang. Grave post huller ca 18 inches dyb. Hæld fod (i bunden af hober). Placer en fiber form rør i hullet. Røret skal udvide lidt over den hullers overfladen. Mens cement er våd, indsætte en anker-bolt i toppen af kolonnen lavet af røret. Anbringe drivhus til ankerbolte.

Betonfliser er hældt samtidig grundlaget og sidefødder er hældt. Hælde en betonplade til grundlæggelsen af et drivhus er meget det samme som hælde fundamentet for et hjem eller andre permanent struktur. Foretage visse du følge lokale bygningsreglementer og hyre en professionel, hvis nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com